OSK Speed

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Gnilna 2

Polecam gorąco OSK SPEED - najlepszy w 3mieście !!!! (1) Witam, chciałam podziekować Speedowi i Panu Januszowi Opiela:) Jestem... Justi Polecam OSK SPEED i Pana Janusza :) :) (1) Pan Janusz - cierpliwy, inteligentny, przesympatyczny człowiek a przede... Wanda Speed!!! (1) Z czystym sumieniem mogę polecić tę szkołę!!! Pełen profesjonalizm co... Wojtek
Osk Speed - Super (1) Bardzo polecam Osk Speed. Nie wiedziałam, że tak łatwo dam się nauczyć... Agata Polecam (1) Profesjonalna szkoła! Super przygotowała mnie do egzaminu, szczególne... Jacek Super - Polecam;););) (1) Wszystko mi sie podobało od A do Z. Chyba nie moglam trafić na lepsza szkole!... Kaja PETARDA!!! (1) Serdecznie polecam kurs z Panem Januszem - zero stresu od samego początku,... Joanna Naprawdę polecam (1) Zdałem za pierwszym podejściem - to chyba jedna z najlepszych rekomendacji... mkralias MEEEGA polecam (1) chcesz zdać idż do speed , zdałem za pierwszym razem. nie było trudno dzięki... maciek OSK Speed nauka jazdy kat B (1) BAAAARDZO polecam szkołę OSK Speed w Gdańsku, zwłaszcza instruktora Janusza,... Dorota OSK SPEED (1) Polecam OSK Speed z całego serca. Mega profesjonalne podejście połączone ze... Robert OSK Speed (1) Mogę z czystym sumieniem polecić tę szkołę. Kurs teoretyczny prowadzony przez... Mikołaj Polecam!!! (1) Dzięki Pani Marzenie egzamin zdany za pierwszym razem!! Nawer moj... Absolwentka Najlepszy Ośrodek!!. (1) Szczerze polecam wszystkim ten ośrodek, nauka teoretyczna jak i praktyczna... Sebastian Jedyny taki OSK ! (1) Najwazniejsze dla tych,ktorzy chca miec PRAWO JAZDY: zdalam teorie za... Aneta N. Wspaniała OSK Speed (1) Wszystkim wam polecam OSK Speed jeśli chcecie dobrze zdać egzamin na prawo... Marek Szypulski Speed-"Szkoła profesjonalistów" (1) Więc tak zacznę może od Pana Janusza, super facet uczył mnie teorii tłumaczy... Kuba.W OSK Speed (1) Polecam przede wszystkim jako instruktora Pana Adama. Dopóki z nim nie... paula Świetna szkoła jazdy! (1) Zdecydowanie polecam wszystkim OSK Speed! Zajęcia teoretyczne z Panem... Dominika Świetna szkola! (1) Polecam wszystkim, ktorzy chca miec ciekawe zajecia z teori oraz... Weronika M.