OSK Speed

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Gnilna 2

Monika D. - opinia (1) Gorąco polecam najlepszą szkołę jazdy. Wszystko zorganizowane jest w taki... Monika D. Profesjonalnie! (1) Zależało mi na na dobrej szkółce jazdy, po której dam radę bez problemu... Ola POLECAM! (1) Świetna szkola, polecam, a jesli ktos juz jest gdzie indziej to zachecam... M :D
Jeśli chcesz się nauczyć jeździć... (1) nie wahaj się ani przez chwilę i zapisz się na kurs w szkole SPEED. Tutaj... Mistrzyni kierownicy :) Baaaardzo polecam! (2) Zarówno teoria jak i praktyka zdane bezbłędnie, za pierwszym razem. Jeżeli... N.A Będę polecać znajomym! (1) Teoria jak i praktyka zdana za pierwszym razem :) Jazda- bezbłędna. To... Paula bardzo polecam! (1) Świetne przygotowanie do egzaminu, atmosfera wspaniała :) Pozdrowienia dla... dorotka Polecam! (1) Polecam wszystkim OSK Speed! Świetna teoria z p. Januszem i super jazdy z... Natalia Naprawdę warto :) (1) Co prawda nie zdałam za 1 razem, ale tylko i wyłącznie przez swoją własną... Mk Gorąco Polecam (1) Zdany egzamin za pierwszym razem . Polecam p. Artura Janika . Świetne... Bartek dobra szkółka jazdy (2) Jako szkółka sprawdzają sie rewelacyjnie. Teoria z panem Januszem i jazdy z... Adrian Polecam! (1) Teoria z panem Januszem to czysta przyjemność, a jazdy z panem Radkiem równie... Kasia Gorąco polecam ! (1) Chciałbym polecić tę szkółkę. Wszystko przebiega bez jakichkolwiek problemów.... Karol Krzesimie - opinia (1) Wszystkim przyszłym kierowcom szczerze polecam OSK Speed, naprawdę... Krzesimie Polecam Wszystkim !!! (1) Jeżeli ktoś się zastanawia, to chciałam polecić OSK SPEED, uważam że jest to... Anna No 1 !!! (1) Dzisiaj zdałam egzamin, poszło szybciej niż myślałem:) pierwszy wyjazd na... Marek Opinia (2) OSK Speed- najlepszy osrodek szkolenia kierowcow na jaki moglam trafic.... Patrycja Super ;) (1) Gorąco polecam! Wybranie tej szkoły jazdy to była najlepsza możliwa decyzja:... Kamila Petarda!!! (2) Świetna szkoła, teoria prowadzona w ciekawy sposób, wiedza przekazywana na... Wojtek ... - opinia (1) Bardzo dobra szkoła, polecam panią Marzenę, genialna instruktorka,... ...