OSK Speed

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Gnilna 2

Szkoła lepsza niż Elka (2) Bardzo polecam szkołę każdemu, kto chce nauczyć się jeździć. Żałuję, że... raffen W 100%zdasz egzamin w tym OSK (1) To uczciwy OSK, zajęcia teoretyczne przebiegały w miłym gronie prowadzone prz... Sandra K Nie ma co narzekać. (1) Bardzo dobra oferta, świetna nauka teorii, trafna, bezpośrednia. Instruktorzy... Dawid
szalenie zadowolony (2) Co tu dużo mówić, świetna szkoła, świetne przygotowanie do egzaminu!... Michał Zadowolony (2) Świetna szkoła, świetni instruktorzy, szczerze polecam! :D Pozdrowienia dla... Michał Polecam ;)) zdane za pierwszym!! (2) Teoria prowadzona przez pana Janusza bardzo ciekawa! Historie z życia... Arletta ;) ABSOLUTNIE POLECAM! (2) Bez dwóch zdań szkoła godna polecenia! Teoria z Panem Januszem genialna, te... Ola POLECAM! (1) Do speed'a trafiłam przez przypadek, mówią że to one właśnie są najlepsze..... Sandra Polecam (1) Bardzo polecam wszystkim tą szkołę, jest na prawdę świetna! Pan Janusz super... Magda ;) petarda (1) Polecam wszystkim nauki w speedzie super szkoła dobrze uczą no i polecam... darek Nareszcie :D (1) Wyklady w weekendy -super Jazda z Panem Januszem - super Zdane bez problemu !... Monia !!!!! (1) Na początek pochwalę się i zarazem podziękuję. Arturze tylko dzięki tobie... Magdalena ;)) SUPER !!!! (2) Super szkoła. Teoria przekazywana przez pana Janusza to coś niebywałego.... Piotr - ratownik medyczny :) Super OSK :D POLECAM (2) Nic dodać, nic ująć... SUPER. Teoria prowadzona przez Janusza to 100% zdanie... Piotr S. Na prawdę warto! (1) Teoria prowadzona przystępnie przez pana Janusza, poparta prykładami,... Jolka bardzo dobra szkola (1) Wykłady z panem Januszem bardzo ciekawe jezdziłem z panem Jackiem bardzo... Piotr Polecam! :) (1) Egzamin zdany za pierwszym razem !!! ,a to zasługa wspaniałych... Kasia Gorąco polecam (1) Polecam Panią Instruktor Marzenę, zdałem za pierwszym razem Adam super (1) Super szkoła, z czystym sumieniem polecam każdemu, kto chce zostać świetnym... angelika POLECAM (1) Wybór szkoły Speed to była świetna decyzja. Janusz wykłada teorię... Kamkie