OSK Speed

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Gnilna 2

PAN RAFAŁ NAJLEPSZY INSTRUKTOR!! (1) Serdecznie polecam wszystkim OSK Speed! Zdecydowanie jazdy z Panem Rafałem!... Agnieszka Super szkoła! (1) Polecam wszystkim.Uczą nie tylko świetnie ale też skutecznie.Jestem osobą... AsiaK Świetna szkoła! (1) Z cała pewnością mogę polecić instruktora Pana Rafała, z którym miałam tylko... Dominika
Ania - opinia (1) Przeprowadzenie kursu OK, jazdy z najlepszym instruktorem panem Rafałem.... Ania Polecam (1) Cały kurs przebieg dość szybko, teoria prowadzona w ciekawy sposób, miła... Daniel Polecam (1) Polecam. Teoria świetnie wyłożona przez Pana Janusza... lekcje praktyczne z... Pola Super SZKOŁA Ale Pani ANIA instruktor jest rewelacyjna a Rafał zabawny (1) Kurs sama przyjemność na teorie aż się chciało chodzić zaś praktyka ja miałam... ANIA Najlepsza szkoła jazdy (1) Naprawde godna polecenia szkółka. Cały kurs zajął mi 2 i pół miesiąca. Teoria... Patrycja Wszystko za 1 (1) Zdecydowanie polecam Speed, instruktorzy komunikatywni, mili, dobrze... Krystian Super instruktor, pełen profesjonalizm! (1) Serdecznie dziękuję Panu Romanowi ze szkoły jazdy OKS Speed za rzetelne... Dominika G. egzamin zdany a pierwszym razem (1) Zdałem egzamin za pierwszym razem w tym tygodniu najprawdopodobniej odbieram... Szymon Polecam (1) Polecam tą szkołę, szczególnie instruktora Rafała Krzysztof Rynkus Najlepszy instruktor - Grzegorz Chrzanowski :) (4) Chciałabym polecić instruktora Grzegorza Chrzanowskiego, który nie tylko... Marcelina Super Szkoła (1) Teoria z Panem Januszem bardzo profesjonalna oraz praktyka z Panią Marzeną... Robert Bardzo dobra szkoła, super atmosfera (1) Bardzo polecam :) Szybko i skutecznie można pojąć teorię, Pan Janusz świetnie... Agata instrtuktor Adam - najlepszy!!!! (1) Gorąco polesam OSK Speed. Najlepszym instruktorem na świecie jest P. Adam,... Tomasz W Polecam (1) Najlepsza szkoła jazdy w Trójmieście. Najlepszy instruktor PAN RAFAŁ. Dzięki... Marta Mistrzostwo swiata ! (1) Pan Janusz to mistrz swiata! Teoria przeprowadzona w sposob perfekcyjny. Nie... Sandra poleca osk speed (1) Polecam osk speed Teoria z p.Januszem super przeprowadzona Praktyka z... Dominika Polecam (1) Polecam Pana Jacka- wesoły konkretny i bardzo elastyczny. Kto ma problem z... Kasia