OSK Speed

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Gnilna 2

Dobry ośrodek (1) Szczerze polecam ten OSK. Fajnie przeprowadzona teoria, praktyka jeszcze... Karol prawko (1) Gorąco polecam Pana Adama .Mega przyjemna atmosfera aż sie z auta nie chciało... manik Godne polecenia (1) Swietna szkola bardzo polecam kurs teoretyczny bardzo fajny i szybki. Jazdy... Bartosz
Opinia (1) Polecam szkółkę OSK Speed a dokładniej instruktora Pana Rafała, który... Ewa Monika - opinia (1) Na Panią Marzene trafiłam z polecenia. Wcześniejszy instruktor nie... Monika serdecznie polecam (1) Egzaminy z teorii i praktyki zdane za pierwszym razem.Serdeczne podziekowania... ewa szczerze polecam :) (1) Instruktor Pan Jacek to odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu. Cierpliwy,... AAAAAA Polecam bardzo JACKA SUSZYŃSKIEGO (1) Speed to był bardzo dobry wybór. Na teorii nie było nudno, prowadzący... Pannaa Super :) (1) Najlepsza szkola na jaka mozna trafic. Obsluga jest super, mozna wszystko... Magda Polecam (1) Rewelacyjny ośrodek ;) Pan Jacek jest najlepszym instruktorem pod słońcem.... Capstrzyk Zdecydowanie polecam (1) Najlepszym kurs na jaki mogłam trafić. Teoria wykładana przez sympatycznego... Duszek Polecam (1) Bardzo polecam OSK Speed a szczególnie instruktora Pana Romana który... Gosia Szczerze polecam (1) Po ukończeniu kursu w innym OSK nie czułam niezbędnych umiejętności . Byłam... Elżbieta Polecam! (1) Robiłem prawo jazdy 3 lata temu, w innym ośrodku.. i niestety wiedza która... Wdzięczny motorniczy :) gorąco polecam ośrodek szkolenia kierowców (1) Gorąco polecam OSK Speed! Ciężko jest nauczyć starego psa nowych sztuczek ;)... Artur POLECAM każdemu naukę w szkole Speed! (1) Serdecznie polecam instruktora Adama! Po kilkuletniej przerwie Adam... Marta Polecam (1) Miałam przyjemność jeździć z Panem Adamem, bardzo przyjemna atmosfera, bardzo... Laura Polecam ten ośrodek - zdane za 1 razem!!!! Tylko OSK SPEED :) (1) Zachęcam do skorzystania, ja trafiłam tutaj na ludzi godnych polecenia.... Wioletta Rewelacja! (1) Mialam przyjemność jeździć z Panem Adamem, Panem Jackiem i Panią Marzena.... Agnieszka Stolz Szkoła godna polecenia! (1) Zdany egzamin i posiadanie prawa jazdy to efekt zakończonego kursu w Osk... Kamila