niska temp. u dziecka 36 st.

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
dziewczyny czy wasze dzieci miewaja takie niskie tem ? dodam że " w dotyku " tez mlodu jest chlodny wiec raczej nie wina termometru spi i jest przykryty wiec raczej nie powiino byc mu zimno
tydzien temu przechodzil infekcje wirusowa
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: niska temp. u dziecka 36 st.

Jak jak bylam dzieckiem to jak się coś działo to też zwykle miałam obniżoną temperaturę ciała...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

ja właśnie moim chłopakom przed chwilą mierzyłam dwa razy i jeden ma 36.1 a drugi 35.9 obaj zakatarzeni .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

godzine temu 35,9 chwile pozniej 36,2 dziecko jest na antybiotyku juz pare dni, tez sie zaczelam zastanawiac:/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

u mojej córy tak było, że miała jakąś wirusówkę z gorączką przez tydzień i po podaniu antybiotyku temp. spadła do 35,8 potem przez długi czas utrzymywała się na poziomie 36,0 - 36,1 i po jakiś dwóch tygodniach nadal tak niska temperatura a pediatra na to, że w ogóle nie mam na to zwracać uwagi, to jest normalna temperatura.... ja sobie to tak tłumaczę, że to wynik osłabienia

dokładnie, osłabienie po infekcji

tak, to napewno osłabienie po infekcji. potwierdzam z doświadczenia:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

hehe ja miałam kolegę w podstawówce, którego normalną temperaturą było ok 36 i zawsze jak nie miał ochoty ćwiczyć na wf'ie czy coś w tym stylu to szedł do higienistki i wykorzystywał ten fakt (ta mu mierzyła temp i pisała zwolnienie jako że jest osłabiony) ;p

Inne tematy z forum

Swojskie wędliny (56 odpowiedzi)

Mam taką ochotę kupić od kogoś swojskie wędlinki. Znacie kogoś kto sprzedaje? Niedługo święta...

otworzyć firmę ?? (36 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

Pomocy! Jaka pralka najlepsza? (222 odpowiedzi)

Witam. Dziewczyny doradzcie jaka pralke wybrac? Obecnie mam whirpoola ktora ma 4 lata i była juz...