opinia o przedszkolu Martolandia na Morenia

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Proszę napiszcie,jak oceniacie przedszkole Martolandia na Morenie?Czy jesteście zadowolone z zapisania tam swoich pociech,a przede wszystkim,czy one uczęszczają tam z radością i ochotą?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: opinia o przedszkolu Martolandia na Morenia

Czy nie ma tu żadnego z rodziców dziecka chodzącego do przedszkola Martolandia na Morenie?

Nie podoba misie jedzenie w plastikach. Natomiast panie raczej zaangazowane
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Plastiki To wymóg sanepidu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

W sumie to zaangażowanie Pań ma dla mnie większe znaczenie niż talerzyki z plastiku.Dziękuję za odpowiedź choć jedną;-)

Też zastanawiam się nad wyborem tego przedszkola. Odświeżam wątek ;)

i nic?

nie wiem jakie Panie mają podejscie do dzieci i zaangazowanie w budynku przedszkola, ale spacery to jakaś porazka. ja jako spacerujaca mama z moreny czesto natrafiam na rozne grupy przedszkolne na spacerach.
akurat w tym juz kilka razy zauwazylam, ze Pani idzie i nie zwraca uwagi na dzieci gadajac przez telefon - od czasu do czasu zwracajac im uwage by szly rowno i w zwartej grupie. uwazam, ze na cpaserach zwlaszcza powinna robic wszystko by dbac o bezpieczenstwo podopiecznych

Minusem jest to, że jest tam ogrzewanie podłogowe i jest tam strasznie gorąco jak w saunie:( Synek wciąż ma problemy z górnymi drogami oddechowymi i tak wiążemy to z tym, że jest tam gorąca jak w saunie i to może być przyczyną. Tak nam zasugerowała pediatra.

Moje dziecko tam chodziło , niestety nie mogę polecić . Plac zabaw bardzo nie zadbany. Panie przedszkolanki są miłe ale Dyrektor i Właścicielka to nieporozumienie , zarozumiałe , niesympatyczne . W przedszkolu ciągłe podwyżki .
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kiedyś mieszkałam nad tym przedszkolem. Nie podobało mi się jak opiekunki odnoszą się do dzieci. Tzn nie krzyczały na nie ani nic z tych rzeczy. Ale jakieś takie to było strasznie infantylne, nie dalo się tego słuchać.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niestety w zależności od wychowawcy.

Do sredniej grupy chodził mój starszak i bylam bardzo zadowola z Pań i zajęć.

Do młodszej mój drugi syn i niestety to co go spotkało ze strony Pani wice przechodzi jakiegokolwiek oczekiwania. Brak podejścia do dziecka oraz nieakceptowalna komunikacja ze mną rodzicem przy innych Paniach i rodzicach to coś co nigdy nie powinno mieć miejsca jesli ktoś kieruje się dobrem maluszka a nie swoją wygodą. Dla porównania synek w innym przedszkolu fenomenalnie funkcjonuje i bardzo chętnie spędza tam cały dzień, czego niestety tutaj nie było.

Mimo, ze starania innych pań na plus całość na minus. Zdecydowanie nie jesli dziecko nie mowi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

nnt. Wymiana drzwi - jaką firmę z Gdańska polecacie? (20 odpowiedzi)

Zastanawiamy się nad wymianą drzwi do mieszkania. Czy możecie polecić jakąś firmę z...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (136 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

alimenty. Jak to załatwić? (9 odpowiedzi)

Czy ktoś zna ten temat? Nie potrafię dogadać się z ojcem dziecka w sprawach finansowych. Twierdzi...