Położna - Zaspa

Pytanie głownie do mam, które rodziły na Zaspie.
Moja teściowa bardzo namawia mnie, abym opłaciła sobie położną - ona ma namiar na podobno "anioła"... a ja się zastanawiam, czy to rzeczywiście potrzebne?
Jak Wy byłyście "potraktowane"? Czy teraz po porodzie możecie doradzić, czy warto mieć swoją położną w tym szpitalu, czy też to zbędny wydatek no bo i bez koperty byłyście dobrze potraktowane.
Teściowa tłumaczy się tym, że dzieki dobrej położnej można szybciej urodzić i w bardziej godziwych warunkach....

Doradźcie proszę....

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: położna - Zaspa

Haha, chyba oni Ciebie wkręcają. I boją się chyba udzielić jakichkolwiek informacji - nieźle bym ich powiózł za coś takiego.

I bardzo dobrze. Jakim prawem pytasz się o takie rzeczy? Lekarza znam z nazwiska, położną nie problem ustalić służbowo. By tylko coś powiedzieli... a broń boże podali dane osobowe.

Zadałam sobie trochę trudu Ponury i w tym czasie co opisujesz nikt taki nie rodził (mówię o Twojej żonie i dziecku)o tej wadze i o tym zdarzeniu. Lekarz z Zaspy, który miał tego dnia dyżur nie pamięta takiego incydentu(położna, która miała wtedy dyżur też tego nie pamięta), oj Ponury cz Ty WKRĘCASZ wszystkie mamy??

Wszyscy napewno zdają sobie sprawę z rezultatów swoich postępowań,więc po co człowieku się tak nakręcasz.
Myślisz że masz tu do czynienia z dziećmi?
Matko,niektórzy ludzie są tępi i wmawiają swoje wartości innym...
Nie potrafisz się dowartościować w inny sposób? Pobiegaj,może ci przejdzie....

Mialam prywatna polozna 3 i pol roku temu, bardzo sie z tego ciesze :) . Pomogla bardzo, a lekarz byl z nami caly czas, bo jak widac miala tam cos do powiedzenia. Polozna miala wtedy dyzur, wiec nic nie ryzykowalismy ;) . A sluzba zdrowia podobnie jak policja sa w 90% skorumpowane i zlapowkowane, wiec skad takie oburzenie?

w górę! x2

w górę!

Nie, przy naszym porodzie była położna ze szpitala. Nie mam problemów ze sobą. Po prostu nie cierpię jak w tym kraju niektóre z was same napędzają korupcję. I to w tak prostych i oczywistych sprawach.

A najlepsza jest niezdolność czytania ze zrozumieniem. Jak piszą wyraźnie, że w razie komplikacji taka położna ma na garba, matka także to i tak niektórzy są głusi....

Czy taka matka chce karmić w Areszcie Śledczym w Grudziądzu (oddział dla kobiet z dziećmi) ? Już zupełnie nie rozumiem podejścia niektórych kobiet. Za wszelką cenę, bezprawnie, do czasu aż coś się stanie...

Ponury ty masz jakiś problem ze sobą?Z może jakieś przykre doświadczenie kiedys z jakąś położną??
Oby jak naj mniej takich ludzi jak ty!
Domyślam się że jesteś z tych co rodząca kobieta jest dla ciebie tylko mięsem?Prosiaka na stół i pruć,co??
Zero uczuć...totalna pustka....

Wyjaśnij proszę co Tobie da na porodzie wykupiona nielegalnie położna? Przecież w razie komplikacji po prostu ucieknie, bo jej tam nie powinno być?

Jeszcze za mała afera? :)

Komisariat Policji Gdańsk-Przymorze pod nadzorem Prokuratury Rejonowej Gdańsk-Północ prowadzi sprawę tych położnych. Numer tel. do komisariatu chyba znajdziesz na google :)

poprosze namiar na polozna z Zaspy:0
moj mail agazela@wp.pl

Czy mogłabys przesłac namiary na połozna dziekuje
moj mail agazela@wp.pl

Bardzo poprosze o namiar na maila: gg_80@gazeta.pl.

Wlasnie sie dowiedziałam, ze Zaspa i inne szpitale w GDA sa zamkniete na porody rodzinne.

Nie chce sama rodzic. Prosze was o namiary.

Pozdrawiam,
grazka

no to w górę!

Tylko gdzie podłość? Nadal nie rozumiesz tematu. Co mówi lekarz wojewódzki? Nie trafia to do ciebie?

"Człowiek to wszystkożerca,najgorsze zwierzę na
ziemi" to o tobie Ponury ,ty "hieno" nawet w takiej chwili , gdy zostałeś ojcem( dalej w to nie wierzę) straszysz wszystkich a najbardziej położne sądem.............jesteś niewiarygodnie podłym człowiekiem ??? !!!

Mieliśmy początek SN. Przeczytaj proszę zacytowany artykuł - czy tak ciężko zrozumieć że w razie problemów z porodem taka położna sama się podkłada pod kodeks karny a ty także?

A wiesz jak to wygląda praktycznie? Powiem ci z praktyki służbowej. Wszyscy się zmywają i potem zwalają odpowiedzialność jeden na drugiego.

Ponury, gratuacje z narodzin juniora:) Ae rozumiem, ze Twoja zona miala cesarke wiec nadal nie wiele mozesz powiedziec o sn i pozytywach "wlasnej"poloznej??

Jesteśmy właśnie po porodzie i nie wyobrażam sobie, aby ktoś zabrał nam położną, bo jej zapłacił. Od razu prokurator...

Inne tematy z forum

Jak wyprawiacie urodziny dla dzieci? (27 odpowiedzi)

Witajcie! Jak bardzo hucznie obchodzicie urodziny dzieci? Głownie chodzi mi o to czy urządzacie...

Matka chrzestna bez bierzmowania? Gdzie? (50 odpowiedzi)

Hey, Bardzo zależy mi na tym, aby moja siostra była matką chrzestną mojej córeczki. Nasz ksiądz...

szukam opinii o szkole podstawowej nr 85 gdańsk jasień (22 odpowiedzi)

hej, czy którejś z Was dziecko uczęszcza do tej szkoły?możecie coś powiedzieć na temat poziomu...