położna z przychodni Morena

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko
witam, muszę niebawem dokonać wyboru położnej środowiskowej, mieszkam w Gdańsku Morenie w związku z czym chyba z naszej przychodni będzie mi najwygodniej (tu też wybiorę pediatrę dla córki). czy możecie polecić jakąś konkretną położną? ja niestety ich nie znam.
z góry dziękuję:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: położna z przychodni Morena

http://www.pulsmedic.pl/gabinety.html
Polecam wybrać kogoś stąd :) w ramach NFZu, nawet jak jesteś z Moreny. Poradziła nam to położna ze szkoły rodzenia.
Wybrałam panią Jadzię Okoniewską, bo ona chyba nawet jest z Moreny lub okolic. Przemiła kobieta i bardzo pomocna.

Co do lekarza - postaraj się dostać do Turskiego lub do Langer - niestety ciężko do nich się dostać ;/ Te młode lekarki są do... ;/ więcej z nimi nerwów niż pożytku.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: położna z przychodni Morena

dziękuję za linka, zerknę:) jeśli chodzi o pediatrę to też wyczytałam, że tylko Turski lub Langer są warci uwagi, ale ponoć ciężko się do nich zapisać. no cóż, zobaczymy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Bieganie zimą (22 odpowiedzi)

Witam szukam chętnych na wspólne bieganie raczej amatorów :-). Najlepiej z okolic Nałkowskiej,...

Gdzie kupić mieszkanie?? (38 odpowiedzi)

Chciałabym kupić mieszkanie w Gdańsku.. Które dzielnice polecacie, a które odradzacie i...

Wzgórze Hoplity (8 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje u zbiegu ulic Kartuskiej i Myśliwskiej - w dobrze skomunikowanym miejscu, w...