pomocy-jak dojechac:)

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
jak dojechac na Rycerza Blizbora na Jasieniu? Nie wiem jeszcze czy jade samochodem czy skm z gdyni i autobusem wiec bede wdzieczna za wszelkie wskazowki:)
i z gory dzieki:) szukam glupia w internecie a zapomnialam o Was:)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: pomocy-jak dojechac:)

jak jedziesz Kartuską od strony obwodnicy ( bo zakładam że jedziesz autem ) to jak już wjedziesz w Jasień, mijasz po lewej stronie taki śmieszny kościółek, później są światła i w około osiedle po prawej stronie przystanek autobusowy. Na tym skrzyżowaniu skręcasz w lewo i pierwsza w lewo to własnie jest ta ulica tego Rycerzyka.
Druga opcja , jak jedziesz z Gdańska to pierwsze skrzyżowanie ze światłami za LOTOSEM ( Stajca paliw )będą takie jakby sk;epy w takim lekkim pasażu, w prawo skecisz i pierwsza w lewo.

Autobusy z przystanku pod dworcem PKS (nad PKP Gdańsk Główny): 161, 167 i 168.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

dzieki!!!:) mam nadzieje ze trafie, chociaz z moja orientacja w terenie roznie moze byc...kiedys zgubilam sie nawet w sfinksie w krakowie bo jest pietrowy...poszlam do lazienki i nie moglam znalezc stolika przy ktorym siedzialam hehehe:)

Inne tematy z forum

Villa Park (10 odpowiedzi)

Okolica w której powstaje inwestycja to obecnie jedna z najszybciej rozwijających się dzielnic...

Osiedle Hiszpańskie - opinie i oceny (2208 odpowiedzi)

Osiedle Hiszpańskie powstaje w południowej części Gdańska, pomiędzy potokami Kozackim i Oruńskim....

Oliwkowa Park (34 odpowiedzi)

Oliwkowa Park znajduje się w części Gdańska, która w ostatnich latach niezwykle się rozwinęła....