poznam kolezanke do spedzania wolnego czasu spacery kino zakupy fitnej pogaduszki:)

czesc dziewczyny .Chetnie poznam kolezanke do pogaduszek ,jakies wyjscie na miasto,fitnes ,kino zakupy,.Mam 24 lata,mieszkam na chelmie. :)))w Gdanskie mieszkam 5lat,wiekszasc moich znajemych mieszka Wawie.
piszcie i sie zgadamy:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: poznam kolezanke do spedzania wolnego czasu spacery kino zakupy fitnej pogaduszki:)

cześć:)

ja również chętnie poznam koleżanki do babskich spotkań;)) mam 25 lat jestem z Gdańska. Tina- napisałam na priv:)

Re: poznam kolezanke do spedzania wolnego czasu spacery kino zakupy fitnej pogaduszki:)

Hej, też bym chętnie gdzieś wyszła, mam ten sam problem, większość znajomych mieszka w Wawie :/ Mieszkam na Oruni, i mam 24 lata :) madness@o2.pl

a moze dzisiaj spotkanie przy kawie?

to sie odezwij na gg42163153 :)

hejka dziewczyny podaje swojego skaypa
valentsina6
,odezwijcie sie i sie zgadamy:)

Hej hej,
Jak coś to ja też chętnie Was poznam:). Mam na imię Agnieszka, 24 lata:)

hej :) tez mieszkam na Chełmie od niedawna, mam 20 lat. Możemy coś wspólnie wymyślić :)

Inne tematy z forum

Znajomi (11 odpowiedzi)

Cześć, zastanawiam się dlaczego ludzie zamieszczają tutaj ogłoszenia o tym że chcą kogoś poznać....

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (71 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...

Zanim zostanę zjedzona... (100 odpowiedzi)

Proszę nie zrozumieć mnie źle tylko spróbować postawić się w mojej sytuacji. Mam 35 lat, bardzo...