praca w Cayman (15) Sklep z odzieżą która jakościowo przypomina odzież zakupioną na bazarze a... Agatkaa Elektryk w AT systems (1) Czy ktos pracował w AT systems na Rotmance? Michał Uwaga firma Batycki! (4) Uwaga na firmę Batycki (torebki), nie płacą na czas (opóźnienia 3-4 tygodnie)... Izabela
Instytut Skutecznej Edukacji - trener (3) Firma ogłaszała się, że poszukuje na stanowisko trenera grup sprzedażowych.... orient-ka Pomorska Platforma Pracy - Praca w magazynie Kowale. (2) Witam W necie nie ma żadnych opinii, czy ktoś był na rozmowie we... Elżbieta z góry dzięki za odp. Pierogarnia Pierożek Gdynia (2) Miałam nieprzyjemność tam pracować. Aplikowałam na stanowisko barmanki. Na... Magda.Adamczyk1990 Pokojowa Sheraton - dako services (2) Ktoś coś wie na temat tej firmy? Bo coś mi tu śmierdzi ;/ Ciekawska praca na platformach (2) Witam co sądzicie o tym ogłoszeniu ?... majster Złomowiec Brzeźno ul. Gdańska (1) Witam kto tam pracowal jako Kierowca? xyz Praca - pakowaczka, składanie starterów komórkowych (2) Witam, Od paru dni agencja pracy gp people rekrutuje na ww. stanowisko.... Su COCOMO atakuje pod nowymi nazwami!!! (1) Uwaga dziewczyny! Cocomo atakuje ogłoszeniami bez nazwy firmy - więc... Lidia Grupa Arktyka (9) Czy coś wam wiadomo na temat Grupy Arktyka? Od jakiegoś czasu intensywnie... P. Asystentka Zarządu - Torimpex - Rumia (1) W sumie sama nie wiem od czego mam zacząć tyle się dzieje. Taka Asystentka... axda Euro-Pol agencja zatrudnienia (1) Czy ktoś wyjechał za pośrednictwem agencji Euro-Pol do pracy do Szwecji? BO Zarobki Biuro Rachunkowe (8) Witam, proszę o informacje jak kształtują się zarobki w trójmieście w... Kaya Technet Chwaszczyno (9) Poszukuję osób które tak jak ja były zatrudnione w tef "firmie" na... Były pracownik H.Stoklosa (3) Jesli masz jakie kolwiek zwolnienie,utracisz zeba,nie spodoba sie twoja... byly pracownik umowa zlecenie - wynagrodzenie za godz. (1) Będąc na rozmowie w sprawie pracy w biurze rachunkowym zostałem zapytany o... niezorientowany Firma TS - Transport Service sp z.o.o Opinie (2) Witam, dostałem wczoraj skierowanie z PUP Gdynia do pracy w tej firmie, w... Skierowany Badzwidoczny.pl Sp. z o.o (2) Ktoś wie coś więcej na temat firmy? Ktoś pracuje/pracował? Często szukają... cc