prestige beauty wrzeszcz (1) uwazajcie na fryzjerke pierwsze stanowisko od wejscia to jakas masakra nie... ewa nie poolecam (2) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/projektant-ogl9061169.html... ammo szukam ludzi oszukanych przez lider service (25) Witam ludziska szukam ludzi którym agencja pracy leader service nie wypłaciło... sylwia
pomocnik żaglomistrza (6) Czy ma ktoś informacje na temat firmy Sail Service . Jakie warunki oferują,... jaro Praca w mama i ja (1) jestem ciekawy czy warto skladac tam cv? ktos pracowal? szukajacy praca projektant (1) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/projektant-ogl9055996.html... ammo Księgowe proszę o pomoc w kwestii umowy o pracę. (8) Witam serdecznie. Chciałam Was zapytać Kochane księgowe jak to jest w... Mała :-) SMART HOTEL garnizon- PRACA (3) Czy ktoś wie czy była , czy będzie rekrutacja do tego Hotelu ? Sledzę... user_137693612289 Clinical research associate (2) ktoś pracuje w tym zawodzie w Trojmiescie ???? karolka Ile zarabia osoba pracująca na stanowisku "doradca zawodowy" i w jakiej instytucji ??? (3) Witam serdecznie! Bardzo proszę o informację odnośnie zarobków na... RÓŻA rejestracja do pracy (1) proszę o podanie adresu nr telef. aby można było zapisac się na ochrone w... arek cdp meble (4) czy kto wie jak tam si pracuje i jakie s warunki? pracu wylot (13) jedyną alternatywa !!! pracuś Modena gdynia (2) Przedsiębiorstwo znowu poszukuje chętnych do pracy, a kilka dni temu również... miłek jak cholercia TOP STAL z Remontowej (1) Czy ktoś wie jak jest w firmie Top Stal na remontówce czy płacą na czas i czy... szlifierz Praca w oceanic (8) Otrzymałem oferte pracy w firmie oceanic w trąbkach małych czy ktoś wie coś... TADEUSZ Firmy sprzatajace w trojmiescie... (44) Prosze o podawanie uczciwych i nie uczciwych firm sprzatajacych... Mala praca CIE-GDA (3) mieszkam w Ciechanowie - przypadkiem od kilku lat , a bardzo chcę pracy a... docan asystentka/sekretarka/Office Manager (5) Jakiś czas temu poszukiwałam pracy na tych stanowiskach. Stawki jakie były... Daria Spawacz, książeczka spw. Zostaje u pracodawcy? Czy nie? (4) Witam! Zwracam sie z takim pytaniem, ponieważ zrobiłem kurs na parę metod... marcin