dyspozycyjność w pracy (5) Czy to oznacza, że osoba, która ma być dyspozycyjna ma zawsze być gotowa do... Daria KONSALNET - CASTORAMA Ohrona (5) Operator monitoringu Ktoś coś powie ...?? jaka atmosfera jaki system pracy... zainteresowany Kursy/szkolenia - jakie są przydatne? (1) certyfikaty, kursy, szkolenia etc? jakie sa przydatne waszym zdaniem dzis na... user_138019070778
Inwestycje powodujące zatrudnienie ( jakie firmy i na jakie stanowiska ) (1) Witam czy ktoś wie jakie firmy inwestują w trójmieście? user_138606258126 Konkurs dla grafików? (23) Szanowni graficy Ogłoszenie... kaczka dziwaczka Promotion Plus- ankieter (3) Witam. Czy ktoś pracował w Promotion Plus jako ankieter? Proszę o... Małyszka DELPHI ?! (6) Pracuję w DELPHI 5 wiosen,ale nie na produkcji . I naprawdę nie polecam na... ZED Praca w JIT Solutions (3) Witam Czy pracował ktoś lub pracuje w firmie JIT Solutions z Gdynii ? Firma... bent kursy /szkolenia (1) witam jakie kursy badz szkolenia sa przydatne w znalezieniu DOBRZE Płatnej... user_138019070778 WYLOT (9) Witam wszystkich męczy mnie już to szukanie ,,lepszej pracy,, w trójmieście... WYlotowy Praca chałupnicza (2) Witam, Bardzo proszę zorientowane osoby w temacie pracy chałupniczej o pomoc... onazawiedziona Propo umowy o pracę (7) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/osoba-do-wykladania-towaru-gd... hehe Czy faktycznie jest tyle pogardy i chamstwa...? (16) Znalazłem takie oto ostrzeżenie:... WildChicken world press (1) Witam! Jak w temacie, kontaktowali się już z kimś ? Był ktoś na rozmowie? user_138018333187 Salon Jubilerski YES (4) Witam, czy ktoś z Państwa pracował? Jakie warunki? Jakie wrażenia? user_137692801501 Praca na statkach. (3) Witam. Czy jest osoba najlepiej z zawodu-kucharza, która pracuje lub... ewelina LPP praca na stanowisku biurowym (1) Czy ktoś może się na świeżo podzielić opiniami? Jeśli chodzi o sklepy to już... ddd praca na infolinii Medica Polska (9) Witam, czy ktoś pracował może w tej firmie i wie jaki są tam warunki, będę... malinka Umowa na zastępstwo (3) Witam, chciałam poruszyć temat umowy na zastępstwo, jej wad zalet. Dużo widzę... Ona city security (2) Praca Centrum Witawa HAHAHA ludzie puknijcie sie w łeb i to pozadnie... DOMINIK