Sklep Kłosek? (1) Co jakiś czas pojawia sie ogłoszenie ze szukaja ekspedientki,czy byl tam ktos... Kaśka Askar (3) Miałem przyjemność pracować w tej firmie : Plusy : Brak Minusy - pierwsza... Bartosz Pracownik porządkowy / fizyczny (2) O jakie prace dokladnie chodzi? Ciezkie fizycznie? Wynoszenie gruzu i... szukacz
Praca chalupnicza w firmie Solutions Polska (1) Prosze zeby napisaly do mnie meila osoby ktore pracuja w tej firmie jak to... Agnieszka TIM Call Center (25) Hej, czy wiecie dlaczego TIM codziennie daje ogłoszenia? Tak tam źle ,że... L.G Niezgłoszenie sie na kontrolę ZUS (5) Mam taki problem dostałam wezwanie na komisję ZUS, odebrał je mój tato ale mi... Izka konsbud serwis Pruszcz Gdanski (26) Witam w tym wątku poruszymy nieuczciwość w/w firmy w której firmie budowlanej... były pracownik koordynator promotorów - praca? (3) Widzeliscie takie ogloszenie? Koordynator pracy promotorow, duze zarobki a... ciekawa umowa o pracę 3/4 etatu (3) ile można zarobić? Tom EVENT ktos pracowal? (187) siema ktos wie moze cos na temat klubu event i pracy w tym miejscu? dostałam... madzzz Ludzie,myślcie! (51) wstawiam ogłoszenie,chcę być nianią ,a w odpowiedzi dostaję propozycje pracy... aga1894 IMPEL AKADEMIA MEDYCZNA GDAŃSK (17) 011-07-09 09:58:49, aktualizacja: 2011-07-09 09:58:49 Kilkudziesięciu byłych... CIEKAWA atrakcyjne wynagrodzenie ? (5) Powiedzcie ILE to jest w Gdańsku? Nie rozumiem, czemu nie podać zwyczajnie... Daria Bank Millenium jak wyglada rekrutacja?/ Millenium czy Bph? (8) Witam Czy ktos cos wie na temat rekrutacji do tego banku? Czy warto, a moze... Olcia TF SKOK (11) czy ktoś pracuje/pracował w TF SKOK w Gdańsku? interesuje mnie stanowisko... x-men DUON obsługa klineta (7) ktoś pracował? jak wygląda rekrutacja? ona16 Co za bzdura do sklepu spozywczego wykształcenie srednie w takim sklepie jest wazna praktyka a nie wykształcenie srednie (4) Co za bzdura do sklepu spozyczego wykształcenie srednie osoba z wyształceniem... katkni Medica Polska - infolinia (3) Pracował ktoś? jakie wrażenia? Warto? Jakie warunki pracy, stawki? maks Villa Angela (2) Czy ktoś pracował w Villa Angela? często pojawia się ogłoszenie- zatrudnię... Zocha Księgarnai InterHurt, pracownik biurowy (7) Ktokolwiek tam pracował? Ogłoszenie widzę już któryś raz i zastanawiam się,... Damian