Eapl - agencja pracy opinie (1) Ktoś może opowiedzieć na temat tej agencji pracy coś, może miał styczność? Na... Dar obsługa pasażerów lotniska (3) Zatrudnienie w firmie handlingowej w Gdańsku. Ile można zarobić? Daria Firma Daf T..... (1) ogloszenie o kierowce c+e. biuro w prywatnym domu,w pokoju. szef,lekko... Robson
praca w zkm gdańsk wrzeszcz/sprzatanie autobusów (13) Witam, czy ktoś się orientuje dlaczego przez cały dzień jak próbuje sie... Jola POLSKI TYTOŃ ktoś coś wie? (1) rekrutacja na magazyniera caly czas sie pokazuje tak zla kasa moze ktos cos wie jacek UWAGA na ALU-STAL w Gdyni stoczni (3) Pierwszy miesiac cos zaplaca a pozniej W.....A po calosci.Masa chlopakow... Byly SPAWACZ Składanie stentów spożywczych (1) Nie polecam!! Chyba że ktoś lubi robić za 2zł/h Qlczi Sekretarz w Operze Bałtyckiej (1) Ogłoszenie ukazuje się regularnie co parę miesięcy. Czy ktoś tam pracował? Daria Praktyki w żłobku OD ZARAZ z możliwością pracy jako opiekunka dziecięca w żłobku (2) Bez komentarza... ... Marina Hotel (2) Aktualnie jest ogloszenie na zastępce kierownika recepcji i jak to w sie... doswiadczon Konsultant infolinii Interimax (20) Witam. Pracował/pracuje ktoś na tym stanowisku lub miał kontakt z tą firmą ?... Malez Wypowiedzenie po macierzyńskim :( (10) Dostałam wypowiedzenie "redukcja etatu" po urlopie macierzyńskim.... Malajka Inter Trans rębiechowo (1) czy ktoś może mi cos powiedzieć o firmie inter trans z rębiechowa?? zx10r eurocon gdynia (4) ktos pracował ? jak tam sytuacja w tej firmie płacą? prosze o jakies info ciekawy przeprowadzka do Gdańska (10) Witam zamierzam się przenieść do Trójmiasta. Może ktoś polecić jakieś... robcun Praca w obiektach masowych typu sephora parfumerie itp. (1) nuda, nuda,regionalny,koordynatorzy,kierowniczki,itp..słabo płacą, a to... ajakibyshcial Absurdy w Urzędzie Pracy w Gdańsku (8) Czy to prawda że dziennie może się zarejestrować tylko 10 osób w Powiatowym... Dariusz K. H&M rozmowa o pracę ! (9) hej, dziś dostałam tel od Pani z rekrutacji do sklepu h&m jako sprzdawca,... Karolajna Pilne!! Cross Jeans ktoś pracował?? (4) Czy ktoś wie może jak wyglądają warunki zatrudnienia w cross jeans?? jako... Gren STAŻE_Nie poleceam (4) Staże organizowane w większości firm to wyzysk! Według mnie pojawił się... stażysta