Punkt ksero sopot praca (9) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/studenta-zaocznego-ogl6872690... kiki igielski ochrona - Recepcjonista (1) Witam, czy ktoś coś wie na temat firmy?czy warto tam iść, jaka atmosfera? jak... Irej nalesnikarnia (8) nalesnikarnia cuda wianki pracowalam tam i nie chcialabym tam wrocic a teraz... jaaa
Taj Mahal Gdynia Abrahama (1) Szukam i nie widzę jeszcze tego wątku,więc.. Szukają na kelnera/kelnerkę i... Xxx. BIOWAY GDAŃSK WRZESZCZ (6) Pracował ktoś? jakie warunki i stawka? Sałata Cleanex ZC (30) Czy znacie tą firme,jak płacą wypłaty ,czy sa słowni? :) kurs koparka jedno naczyniowa czy koparko ładowarka jaki wybrać? (1) wiem że podstawą do zatrudnienia po takich kursach jest doświadczenia.. ale... oppl czy pełnoletni może rozpocząć praktykę zawodową? (2) Witam Uczę się w szkole zawodowej jednak praktyki mam w szkole.... ;) czy kobieta może iść do pracy na Stocznie w Gdańsku? (1) Witam chciałabym pracować w Stoczni Gdańskiej czy są tam jakieś stanowiska... Emilia IT - oferty pracy (1) Ktore firmy z Trojmiasta najwiecej zatrudniaja? Patrze na ofertach na... IT Doradca finansowy-poczta polska (1) Orientujecie się jak wygląda praca na poczcie polskiej na "wyspach"... Marti30 PMU Tuchom firma córka AIC Gdynia - opinie (22) kobitki szukam kogoś kto może mi powiedzieć coś o tej firmie, jako o... Salambo firma Eniro (1) dziewczny,bardzo prosze o informacje na jaki okres jest zawierana 1 i kolejna... zainteresowana Pomocy.. (5) Witam forumowiczów. Będzie to nietypowy temat wiec proszę o wyrozumiiałośc.... Młody_22 IT - project manager - zarobki (1) Jakie sa obecnie zarobki w IT w Trojmiescie (na reke)? W szczegolnosci ile... ITek Na jakich stronach szukacie pracy? (4) oprócz trójmiasto Agga NET-S Specjalista ds. sprzedaży internetowej (2) Ktoś aplikował/był na rozmowie i zna powód, dla którego ogłoszenie pojawia... Dj praca InPost (6) pracowal moze ktos z was w InPost(maja paczkomaty)?jak wyglada praca w takiej... gonzo niemoty w pracy (11) Od kilku miesięcy potwornie się dobijam tym, że w zespole w pracy mam same... Magda Zarobki w salonie sukni ślubnych (1) Witajcie, od dłuższego czasu interesuje mnie praca konsultantki w salonie... Ania