praca chałupnicza-montaż zabawek

Fundacja Pomocy Zdrowotnej Doktor Melmed oferuje prace chałupnicze przy montażu zabawek kontakt telefoniczny 58 710 86 11 lub 58 719 40 10. Czy ktoś już pracował dla tej fundacji?
popieram tę opinię 76 nie zgadzam się z tą opinią 46

Re: praca chałupnicza-montaż zabawek

Ciekawe jest to, że siedziba "fundacji" znajduje się w bloku nowoczesnym na Brętowie gdzie trzeba płacić wysoki czynsz za mieszkanie (lub wykup na własność to koszt kilkuset tyś zł). Może z naszych kaucji "fundacja" opłaca sobie czynsz? Pani w biurze jest niemiła, umowa podpisywana do końca 2013r. i odbiór co tydzień (tylko jak nie wysyłają towaru to o jakim odbiorze mówimy..?). Jak dla mnie bardzo to podejrzane.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oczywiście ,że nie ma prawa po to jest aby między innymi przestrzec innych przed takimi ludźmi jak p.Piwnicki,ale widzę że osiągnął swój cel ,ponieważ dziewczyny zamilkły pewnie boją się że jak dalej będą pisać to na pewno nie dostaną pracy ,ale mi się wydaje że to szyte jest grubymi nićmi i tak naprawdę tej pracy nie dostaną lub co kilka tygodni coś im tam rzuci ,aby były cicho-dobrze jak przyjmie wykonaną pracę,bo z opisów na forum to widzę że to zależy od jego widzimisię i może do wszystkiego się przyczepić ,a wtedy zamiast zarobić to będą musiały one zapłacić Fundacji.Dziewczyny głowy do góry,nie dajcie się tak wykorzystywać przez tą FUndację .

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/praca-chalupnicza-oklejanie-folia-edukacyjnych-plastikowych-znakow-drogowych-ogl6510137.html

Nastepne ich ogloszenie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie ma prawa zabronić wypowiadać się na tym forum.

Dzwoni.dzwoni ta cisza w uszach.a zgrozo zdaje się .źe trafiłeś w dziesiątkę chyba masz 7 zmysł .dziewczyny na pewno się bojà po tym jak w wczoraj prezes do nas dzwonił i zakazał wpisywać się na tym forum tylko na forum fundacji.a co do pracy to powiedział że jeszcze sobie poczekam.bo pierwszeństwo mają osoby.któte pracują od kilku lat i niewaźne źe wpłaciłam te 200 wpisowego co miało mi gwarantować pierwszeństwo otrzymania pracy .I jeszcze jedno dziękuję za miłe słowa
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

oj coś mi się wydaje że Piwnicki zadział ,DZIEWCZYNY CO ZWAMI ?,czyżbyście dostali oczekiwaną pracę ,czy się już boicie pisać,dajcie odpowiedź
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Rzeczywiście cisza aż dzwoni

Chałpnictwo to jedna wielka sciema!!! Sam szukałem czegoś takiego tym bardziej,że moja praca kończy się o 11 no może 12 i mam mnóstwo czasu, ale ile razy czegos szukałem to okazywało się,że komus nie wypłacili, lub pobrali zaliczke za produkt i tyle ich widziano. Dlatego zajałem sie czymś co nie nie wymaga wkładu finansowego a do tego zarobki zależą od tego ile czasu na to poświęcimy!!! Serdecznie zapraszam do obejrzenia strony, na niej jest wszysto opisane jak zarabiać i na czym to polega! Komentarze mile widziane!!
http://pracadlawszystkich.blogspot.com
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

O!!! p.Piwnicki pękłeś ?-nie dajesz już rady odpisywać na posty?,ale sobie wykombinowałeś "Wszelkie pytania ,wątpliwości ,kłopoty,uwagi i pretensje proszę zamieszczać na stronie Fundacji !!!" bo tam wszystkie niewygodne możesz usunąć.Ale się uśmiałem jeszcze tak głupiej odpowiedzi nie widziałem,też mam firmę w której zatrudniam pracowników i jestem bardzo zadowolony jak wystawiają na forum dobre opinie,a tym bardziej zależało by mi jak by była zła i żeby ją skorygować .Wielki szacunek dla PAŃ ,które miały odwagę podpisać się własnym imieniem ,to odwaga bo po postach Piwnickiego wygląda że to kawał drania i założę się że jeszcze sporo sobie poczekają na pracę,na pewno pan sobie na tych biednych kobietkach odbije.ludzie zastanówcie się nad tym czy warto u niego pracować ,bo dla mnie to wielkie oszustwo ,za dużo tych problemów z dostarczeniem roboty.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

dziwna cisza na forum przez chałupników.

Trolejbus, czy to Ty?

Buehehehe, mam banana na gębie :]

Z tego co widzę, to "piotr Piwnicki" nie boi się z otwartą przyłbicą tłumaczyć na publicznym forum i odpierać zarzuty pod adresem fundacji.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

piwnicki,wiesz że masz na forum ksywkę stary dymacz?
image
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

On sobie tu kpi ze wszystkich,jedni to nieroby,a inni coś biorą.Piwnicki zastanów się co piszesz,bo tobie tu nikt nie ubliża!

W takim razie u mnie podobna sytuacja. Nawet juz tam nie dzwonie, bo widze, ze Pan Piwnicki szybciej na forum odpowie niz przez pracownoków Fundacji. Coz pozostało??? Chyba tylko czekac....

Mam nadzieję ,że się Pani doczeka bo ja już od 5 marca czekam i za każdym razem kiedy dzwonię słyszę pojutrze ,za dwa- trzy dni ,pod koniec tygodnia i tak mamy już 20 marca a materiału dalej nie ma.

Dziękuję uprzejmie za odpowiedź. Czekam więc dalej i mam nadzieję, że faktycznie się doczekam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jeżeli bym zajmowała się plotkarstwem to robiłam bym wszystko aby Pan nie wiedział od kogo pochodzą te wpisy,1.5 minuty na wyrysowanie kartoniku,wycięcie ,zagięcie i sklejenie -to jakaś kpina Pani ta robiła prawie 15 minut i do tego dołu nie mogła złożyć musiała go najpierw dociąć.Przykro mi ,że do tego doszło że zwracam się do Pana przez forum ,ale miałam już dosyć dzwonienia prawie codziennie i dopytywania się kiedy będzie materiał.Co do kłamstw pisanych na tym forum to dotyczą też i Pana.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szanowna Pani,na stronie http://www.fundacjamelmed.pl jest również zakładka Forum.
Wszelkie pytania ,wątpliwości ,kłopoty,uwagi i pretensje proszę zamieszczać na stronie Fundacji !!!

NA TYM KOŃCZĘ SWOJĄ OBECNOŚĆ i ODPOWIEDZI NA TYTM FORUM PORTALU TRÓJMIASTO!!!

DO USŁUSZENIA NA FORUM FUNDACJI !!
pozostaję z wyrazami szacunku Piotr Piwnicki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum

Osiedle Srebrniki (40 odpowiedzi)

Duże założenie powstać ma na granicy Moreny i Wrzeszcza, stąd przyszłe osiedle obsługiwane będzie...

Partnera do gry w badmintona (6 odpowiedzi)

Szukam partnera do gry w badmintona.

Dr Małgorzata Błędzka (4 odpowiedzi)

czy może ktos chodzi do pani doktor? chciałabym poznac opinię o niej.