przedszkole skrawek nieba-Kowale-angielski

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
witam, może ktoś ma dzieciątko w tym przedszkolu? jakie wrażenia? jak wygląda angielski-może wiecie jaka szkoła go prowadzi i jak to wygląda jakościowo i cenowo?
dzięki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: przedszkole skrawek nieba-Kowale-angielski

moj syn chodził do "Mojego przedszkola " na ul. Gruszkowej - z czystym sumieniem polecam - fajnie łapał ang. słówka , cenowo wychodzi 800-850 zł ale warto . Byłam bardzo zadowolona z opieki i ogolnie z przedszkola . Jest tam chyba teraz lektor przez cały dzien z dziećmi z tego co slyszałam .
•W każdej grupie zapewniamy wykwalifikowanego, certyfikowanego nauczyciela języka angielskiego porozumiewającego się z dziećmi podczas wszystkich zajęć tylko w języku angielskim

•Codzienne zajęcia sportowe również z językiem angielskim

http://www.przedszkolekowale.pl/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Skrawek nieba tez fajny ale noc wiecej nie wiem - jest chyba jakoś powiązany ze szkołą prywatna w Kowalach na ul. sadowej.

Odradzam. Jakość strasznie słaba...

Inne tematy z forum

Chore zatoki? (23 odpowiedzi)

Cześć i czołem! Od kilku tygodni mam problemy z przewlekłym katarem i nie mam pojęcia jak sobie...

Drukarnia wielkoformatowa (4 odpowiedzi)

Jak ktoś potrzebuje wydrukować zdjęcie , plakat, wizytóki lub inne rzeczy , w tym upominek dla...

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (116 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...