samotna matka skazana jest na samotność?

Czy faceci interesują się kobietami z dzieckiem?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 8

Re: samotna matka skazana jest na samotność?

No to, te kilka takich tam widocznie nie były Tobie pisane ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ok rozumiem, ale trafiłem na kilka takich mam... :(
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

To ja stanę w obronie kobiet Adamie.Może to Wy Panowie myślicie,że jak kobieta ma dzieci,to szuka faceta ,który jest nadziany,żeby dawał kasę na nie swoje dzieci.Bo mi się wydaje,że tak,ale większość kobiet świetnie daje sobie radę sama i nie szuka Pana który jest bogaty,lecz który potrafi mieć podejście do dzieci,lubi je,szanuje i ma wiele cierpliwości :).
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 5

ona_?

Są tacy napewno... np ja ;) ale musisz też pamiętać, skoro facetowi nie przeszkadza, że masz dziecko... to nie patrz też na to czy facet pięny i bogaty... bo niestety na takie trafiam i co? dalej sam...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Z kobiecego punktu widzenia wygląda to: "będzie kochał mnie całym sercem - i jeśli będzie dobrym człowiekiem, to z czasem pokocha i moje dzieci".
Z jego punktu widzenia "będzie kochała całym sercem swoje dzieci, a nadwyżki miłości będą dla mnie".

Nikt nie lubi być tym drugim, a kobieta z dzieckiem zawsze będzie kochać "krew z krwi" bardziej niż kolejnego faceta (który dziś jest, a jutro go może nie być).

Dla kobiety z dzieckiem, kolejny facet to większa korzyść niż ten co spłodził jej dzieci, dla faceta to najgorsza możliwa sytuacja w jaką może trafić.

Wniosek taki, że samotna matka nie jest skazana na samotność (zwłaszcza że nie powinna być samotna mając dzieci), ale jej szansa znalezienie partnera jest mniejsza niż kobiet bez dzieci i bagażu, więc powinna mieć realne (czy jak kto woli, zaniżone) oczekiwania względem przyszłego partnera.
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 11

trzeba mieć trochę wiary w siebie bo dzieci są najważniejsze ale nie stanowią problemu ponieważ jeżeli pokocha to razem z nimi
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

kochana a ja trafiłam a mam 3 dzieci w wieku od 17 do 12 i faceta który jest młodszy o 9 lat ode mnie .....i co najważniejsze po ślubie jesteśmy już 3 lata
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 9

Niestety nie,choć cuda się zdarzają.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

Rzadko kiedy,ale zdarzy się jakiś osobnik.Ja jeszcze w każdym bądź razie na takiego nie trafiłam :)
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Kupujcie może naturalne kosmetyki? (92 odpowiedzi)

Cześć. Kupujcie może naturalne kosmetyki? Możecie polecić mi jakiś dobry sklep oferujący szeroki...

Hiszpańska mucha (44 odpowiedzi)

Hej dziewczyny. Czy któraś z Was próbowała możę hiszpańskiej muchy? Mianowicie zastanawiam sie...

Nerwica i depresja - jak wyjść z tego stanu ??? (410 odpowiedzi)

Witam, Czy są osoby na forum,które zmagają lub zmagały się z nerwicą i depresją ???? Jak...