temat drażliwy

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
40 mln za budowe swiatyni opatrznosci.koniec swiata.zlodzieje,
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: temat drażliwy

To ja się wypowiem:
Mąż dostał pokaźną sumkę jako bon świąteczny. Jego firma, żeby nie opodatkować tej kwoty postanowiła przekazać 100 zł od każdego bonu właśnie na tą świątynię...

Temat drażliwy, fakt. Ale nic na to nie poradzimy, że tak jest...

Gdyby ona jeszcze miała być piękna, to bym nie miała nic przeciwko. Zabytki o charakterze sakralnym są obecnie jednym z naszych największych bogactw. Ale ta świątynia i np. Licheń to straszliwe architektoniczne gnioty...

ani grosza na zaden kosciół ,40 mln złotych-ile mozna by za taka kase zrobic dobrego dla chociazby tych bezdomnych psów !nie wspominajac o ludziach.a tak tylko napychaja kieszenie tym zaklamanym popaprancom.

Chyba przesadzasz. Pomysł nie był taki zły, ale jak już się zabrano za jego realizację... Będzie jak zawsze. Ale to chyba temat na forum o nadużyciach urzędniczych i kryminalistyce, nie na Rodzinkę...

temna tym forum nie tylko o rodzince sie pisze

Inne tematy z forum

Czy terapia małżeńska ma sens? (27 odpowiedzi)

Do terapeuty poszłam sama w kiepskim stanie psychicznym. Mam małżeński kryzys, kolejny. Mam dość....

Wycieczka w przedszkolu (43 odpowiedzi)

Córka ma mieć w piątek wycieczkę w przedszkolu, jadą autokarem do Pucka i Rzucewa. No i tak się...

hemoroidy :/ (10 odpowiedzi)

Od dwóch dni mam problem, wyszedł mi niemały hemoroid.. piecze, boli, kłuje ale nie krwawi.....