Maglowanie kluczem do zdania prawka ! (1) Zdałam. ;D W końcu mogę odetchnąć z ulgą. Po pierwszym niezdanym egzaminie... Joanna NAJLEPSZA SZKOŁA - POLECAM!!! (1) Goraco polecam ADJ!! Przede wszystkim w oczy rzuca sie profesjonalizm i... Justyna ADJ to jest to =] (1) Akademia Dobrej Jazdy to najlepsza szkoła jazdy w Gdyni, zaczynając prawo... Tomasz Nowak
Polecam (1) Po trzech niezdanych egzaminach wybrałam Akademię Dobrej Jazdy i nie... anka SZKOŁA GODNA POLECENIA !!! (1) Po kilku niezdanych egzaminach w innej szkole trafiłam do Akademii DOBREJ... Beata Najlepsza szkoła nauki jazdy - zdałam za pierwszym razem :) (1) Polecam naukę w ADJ. Pan Marek prowadził świetnie zajęcia teoretyczne... Monika Profesjonalizm i zaangażowanie (1) Mam wrazenie, ze tylko dzieki profesjonalnemu podejsciu Marka Kłosa oraz jego... Izabella Świetna szkoła (1) Rewelacyjna atmosfera na zajęciach teoretycznych oraz w trakcie zajęć... Filip Naprawdę najlepsi! (1) Hurra! Zdałem! Wierzcie mi, że dzięki ADJ nawet w wieku 58 lat można też zdać... włodek 58 Polecam. (1) Świetny klimat, najlepsi instruktorzy w Gdyni. dobra cena etc. zalety można... Patryk A. Najlepsza Szkoła w Gdyni !!!!! (1) Jeździłem z Markiem przed egzaminem i zdałem. Muszę przyznać , iż zasługuje... Robert P. ZDECYDOWANIE JESTEŚCIE NAJLEPSI!!!!!! (5) No i w końcu się udało :) Po długich staraniach które zaczęłam 7 lat temu w... Lucyna Zdałam (1) Bardzo polecam Akademie Dobrej Jazdy bardzo fajna nauka prowadzona przez... Agnieszka Zdałam, zdałam, zdalam , jupi jupi jej ;) dziekuje Wam. (1) Polecam jak najbardziej Akademie Dobrej Jazdy. Dzieki wykupieniu kilku... Marta NAJLEPSZA SZKODA W GDYNI ! (1) Polecam wszystkim Akademie Dobrej Jazdy ! Bardzo dobrzy instruktorzy, dogodne... Zosia M. - opinia (1) Moja historia jest dość skomplikowana. Zaczęłam naukę w innej szkole,... M. Świetna szkoła (1) Polecam jak najbardziej wszystko załatwione sprawnie i dokładnie, jazdy... gosia m. Akademia Dobrej Jazdy - szkoła godna zaufania!!! (1) Chciałabym bardzo podziękować mojemu instruktorowi Markowi za profesjonalną i... Ola Zdecydowanie polecam Akadaemię (1) Kurs zrobiłem w innej szkole Elka School, gdzie z wszystkim były problemy.... Bartek Super Szkoła (1) Polecam w 100% . Najlepsza szkoła jazdy w Gdyni a odwiedziłam ich trochę.... Ola