Polecam!!! (1) Szczerze polecam Akademię Dobrej Jazdy! Kilka godzin doszkalających pod okiem... Marcin Polecam (1) Polecam Pan Marek-świetny instruktor, cierpliwy,zawsze uśmiechnięty... SB Polecam wszystkim! (1) Nie jest łatwo wybrać szkołę jazdy w Gdyni, bo jest ich kilkadziesiąt i wiele... Magda
Lepszej szkoły nie znajdziecie (1) Akademia dobrej jazdy to według mnie najlepsza szkoła w Trójmieście. Ta... Łukasz SUPER SZKOŁA!!! ZDAŁAM:) (1) Zdałam:) Dzięki najlepszemu przygotowaniu w Akademii Dobrej Jazdy!!! Żałuję... Dominika NAJLEPSZA SZKOŁA ! (1) Akademia Dobrej Jazdy była moją pierwszą szkołą, która wybrałam dzięki... Oliwia Chylmańska akademia na 6! (1) Bardzo gorąco polecam te szkołę. Pełen profesjonalizm, świetni instruktorzy... Patrycja Najlepsza szkoła w Trójmieście!!! (1) Trafiłam do Akademii przypadkiem i nie żałuję. Z pełną odpowiedzialnością... Gosia J. Zdałam za pierwszym razem :) (1) Przygotowywałam się do tego ważnego dnia w życiu kobiety z moim ulubionym... Aleksandra wspaniała zabawa, świetne efekty nauki i CUDOWNI instruktorzy!!! (1) Do szkoły trafiłam przypadkiem, bo było tanio i tak mi podpowiadała... AGA SUUUUPER SZKOŁA!!!! (1) nie wierzyłam w to, że taka osoba jak ja może w ogóle jeździć za kółkiem, ale... P. pełen profesjonalizm i sympatyczna atmosfera (1) Do nauki jazdy samochodem przez lata podchodziłam jak do jeża. Jednak gdy... Natalia !!! PEŁEN PROFESJONALIZM !!! POLECAM !!! (1) Gorąco polecam AKADEMIE DOBREJ JAZDY, pełen profesjonalizm!!! Miałam... Karola ;-) Ocena to 6+ (1) Baaardzo polecam tą szkołę. Poszłam do niej przypadkiem i nie bardzo byłam... Justyna P. (sąsiadka) ;) ZDECYDOWANIE AKADEMIA DOBREJ JAZDY!!! (1) Witam,serdecznie polecam Akademie Dobrej Jazdy.Wczesniej uczeszczałam na kurs... Daria Goraco polecam (1) Polecam ta szkole jazdy. Jezdzilam z Markiem Klosem,ktory wykazal sie... Kamila Polecam, najlepsza szkoła w Gdyni (1) Dziękuje zdałam:) Szczerze polecam tą Szkołę. Chodziłam do innej szkoły ale w... Kornelia Z AKADEMIĄ DOBREJ JAZDY ZDASZ NA BANK!!!! (1) Witam,szczerze polecam AKADEMIĘ DOBREJ JAZDY!Moim instruktorem był pan Maciej... Madzia Kwiatuszek:) :) (1) Chciałabym szczerze podziękować (tak jak każda dziewoja na tej stronie) Panu... Adriana S. Świetna szkoła! (1) Miałam kilka różnych instruktorów i dopiero z pomocą pana Marka udało mi się... Marta