OSK Speed

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Gnilna 2

Paweł - opinia (1) Wszystko super. Mila atmosfera w samochodzie i ogolnie bardzo dobry poziom... Paweł Wiola - opinia (1) Wystawiam pozytywa nie tyle szkole, bo miałam z nią niewiele do czynienia co... Wiola naprawdę NAJLEPSI w trójmieście!!!! POLECAM!!! (1) Miałam przyjemność uczęszczania do OSK SPEED, jestem zachwycona, po pierwsze... Anna
100% profesjonalizmu !!! (1) Miałam to szczęście, że trafiłam na Janusza. Facet jest stworzony do tego,... Patrycja. Polecam (1) Pełen profesjonalizm, miła atmosfera zarówno podczas nauki teoretycznej jak i... Michał OŚRODEK GODNY POLECENIA! (1) Zajęcia teoretyczne prowadzone przez Pana Janusza w ciekawy sposób - nikt nie... Wojtek Polecam Wszystkim Speed !! (1) Super prowadzone zajęcia teoretyczne z przesympatycznym panem wykładowcą !... Agnieszka najlepsza szkoła jazdy w trójmieście!!!!!! (1) nie ma żadnych minusów, teoria jest prowadzona w sposób zabawny i ciekawy,... Lenka A myślałam, że nikomu się to nie uda! (1) Udało mi się zdać! TAK ZA PIERWSZYM RAZEM!! Dlatego pozwolę sobie na te... Angelika.K POLECAM!! (1) Polecam teorie w weekendy! Bo jest szybko i nie traci sie czasu. Wykłady z... Kinga ;) Gorąco POLECAM ! (1) Zajęcia teoretyczne z Panem Januszem przebiegały w bardzo sympatycznej... Marek Po prostu REWELACJA!!! (1) Bardzo ale to bardzo polecam! Uważam że jest to najlepszy ośrodek .... Karolina Gorąco polecam (1) Najlepsza intruktorka Marzena to dzięki niej udało mi się zdać prawko a pan... Ewelina Serdecznie polecam! (1) Zajęcia teoretyczne z Januszem były bardzo przyjemne. Cierpliwy i dobry... Kuba dodatki (1) Bardzo dobrze wykorzystane pięć godzin dodatkowej jazdy z Grzegorzem.... AGA Rewelacja ;) (1) Witam, nie dawno ukończyłam kurs w OSK SPEED i jestem bardzo zadowolona ;)... Elwira Najlepsza Szkola Nauki Jazdy :) (1) Chciałabym polecić Wszystkim Ośrodek Nauki Jazdy SPEED. Zajęcia teoretyczne... Malwina :) (1) 6 czerwca odebrałam prawko:) polecam Pana Janka , cierpliwy, fajnie tłumaczy,... Asia NIC DODAĆ NIC UJĄĆ (1) Właśnie odebrałam swoje prawo jazdy, cała szczęśliwa i podekscytowana chcę... Magda Świetny ośrodek!!!!!!!!! (1) Polecam jazdy u pani Marzeny, osoba godna polecenia, zyczliwa, spokojna i... magda