OSK Speed

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Gnilna 2

Pełen profesjonalizm POLECAM!!!!!!! (1) Serdecznie polecam szkołę Pana Janusza SPEED, wykupiłam kurs nauki jazdy w... Weronika Wielkie Podziękowania dla Janusza Opieli :PPPPPPPPP (1) Dzisiaj zdałem egzamin na prawo jazdy za pierwszym razem :PPPPPP. Polecam... Andrzej Repta Karolina - opinia (1) Wykłady na bardzo wysokim poziomie, jazda staje się przyjemnością a nie... Karolina
PEŁEN PROFESJONALIZM (1) Gdyby ktoś mnie pytał o dobrą szkolę jazdy odpowiedziała bym bez namysłu... Agnieszka REWELKA!!!! (1) Pan Janusz jest bezkonkurencyjny!!! Byl moim 3 instruktorem i okazal sie... Basia Gorąco polecam!!!! (1) Ośrodek naprawde godny polecenia, super podejscie do kursanta, bezstresowa... Madzia Michas - opinia (1) Zdalem. Wszystko super. Mila atmosfera w samochodzie i ogolnie bardzo dobry... Michas Ewa - opinia (1) Gorąco polecam! Pan Janusz jest prawdziwym profesjonalistą, nigdy nie traci... Ewa Najlepszy:) (1) Janek Opiela jest naprawde najlepszym instruktorem.:) b dobrze tlumaczy, jest... Gosia Cieciwa rewelacja!!!!!!! (1) Bardzo dobry osrodek szkolenia. Wspanialy prowadzacy, Ktory zawsze potrafi... monika iglinska Krzysiek - opinia (1) Polecam bardzo serdecznie ten OSK. Cały kurs przeszedł w miłej atmosferze,... Krzysiek Super Super Super (1) Pan Janusz jest super.Technika kierowania pojazdem dzięki panu Opieli... Darek obled!!!!!polecam goraco (1) z gory chcialbym podziekowac pannu januszowi bardzo dobry wykladowca i... sebastian Osrodek -wszystko nowe .Instruktor-doswiadczony o ugruntowanej pozycji zawodowej nauka w tej szkole gwrancja sukcesu (1) Kazdy moze byc kierowca ale tylko Janusz z kazdego zrobi kierowce. sala jest... Andrzej Repta Polecam! (1) Kurs odbywa się w przyjemnej atmosferze, zupełnie bezstresowa nauka jazdy.... Regina Super ! (1) Jestem bardzo zadowolony ;) Miła atmosfera i ogólnie dobry poziom nauczania.... Robson_ kuba - opinia (1) Polecam wszystkim OSK Speed. Pan Janusz Opiela jest fachowym instruktorem,... kuba POLECAM!!! Podziękowania dla pana Janusza Opiela (1) Polecam wszystkim ten ośrodek, bo jest poprostu rewelacyjny, biuro i sala... Kasia.vt