OSK Speed

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Gnilna 2

Polecam wszystkim (1) Polecam wszystkim. Super szkoła i świetni instruktorzy. Pan Marcin... kierowca POLECAM PANA MARCINA !!! (1) Kurs swój odbyłam w innym ośrodku. Niestety po drugim "oblanym" egzaminie... KASIA NAPRAWDE POLECAM !!!!!!!!!! (1) Serdeczne podziękowania dla super instruktora Janusza, dzięki któremu zdałam... Monika
Adam - opinia (1) Profesjonalnie prowadzone zajęcia z teorii i w praktyce . Instruktor na... Adam SZKOŁA SPEED TO BARDZO DOBRY WYBÓR (1) JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z NAUKI W TEJ SZKOLE.POLECAM JA KAZDEMU.JAZDA W... Kamila P. SUPER SZKOŁA,PRZEMIŁY INSTRUKTOR;) (2) jestem bardzo zadowolona z nauki w tej szkole! wykłady prowadzone ciekawie;)... Kasia Żyżun Jak robic prawo jazdy to tylko w SPEED :) (2) Do SPEED trafiłam dzięki internetowi Wybrałam tą szkołę ze względu na jej... Sylwia Sz. SZKOŁA SPEEDAUTO TO NAJLEPSZY WYBÓR!!!!!!!!!! (1) Szkoła stosunkowo od niedługiego czasu na rynku, wkrótce bedzie triumfować i... Sandra Panie Januszu Opiela - Zdałam za pierwszym razem :) !!!!!! (1) Szczęście sięga zenitu, czuję się wspaniale, teraz tylko zakup auta:). Dla... Karina 100 RAZY NA TAK !! :D (1) Jeżeli ktoś ma wątpliwości,co do wyboru OSK z czystym sumieniem SERDECZNIE... Żaneta Serdecznie polecam- NALEPIEJ I NAJSYMPATYCZNIEJ:) (1) Zarówno wykłady jak i godziny praktyczne w miłej, sympatycznej i bezstresowej... Agata SERDECZNIE POLECAM !!!! 100% ZAUFANIA ! (1) Miła i konkretna obsługa klienta. Znakomicie prowadzone wykłady i jazdy na... Mariusz P. Najlepszy OSK! Naprawdę polecam! (1) Część szkoleniowa minęła w bardzo miłej atmosferze, a poziom wykładów był... Kinga Super! Profesjonalnie i z humorem! (1) Pan Janusz nie był moim pierwszym instruktorem nauki jazdy tak więc mam pewne... jaga383 6! Możliwe, że lepiej nie trafisz. (1) Pan Janusz ma bardzo profesjonalne podejście do kursantów, jazdy z nim są... K. POLECAM WSZYSTKIM ! ! ! (1) Ośrodek SPEED godny polecenia, wykłady profesjonalnie prowadzone!!!... Dorota Najlepszy instruktor pod Słoncem:)))))))))))) (2) Gorąco polecam ośrodek szkolenia SPEED...profesjonalne wyposazenie... Daga Najlepszy ośrodek szkolenia kierowców!!! (1) W związku z wymogiem pracodawcy, abym zrobił kurs prawo jazdy, zacząłem... Adam polecam wszystkim (1) wykłady bardzo ciekawie i profesjonalnie prowadzone, jazda z Panem Januszem... Aga Piotr - opinia (1) Świetne wyposażenie i miła atmosfera. Polecam wszystkim! Piotr