OSK Speed

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Gnilna 2

Warto!!! (1) Polecam OSK SPEED bardzo miła atmosfera!!! Na zajęciach z teorii wszystko... ewax (dobra beka...) !!!!!!DRUGIEJ TAKIEJ SZKOŁY NIE ZNAJDZIECIE:):)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) OSK SPEED-najlepszy wybór!MiłaAtmosfera,Instruktorzy-pełen... Gosia *************Witam wszystkich!!!!******************* (1) Polecam kazdemu szkolę SPEED!!! Egzamin teoretyczny bez bledow,jazda zdana... Diana
WITAM. PRAWI JAZDY-TO NIE PROBLEM !!! (1) PRZYSTEPNA CENA, KOMFORTOWE WARUNKI,PROFESJONALNI INSTRUKTORZY TAK JAK... AREK POLECAM KAŻDEMU!!! :) (1) Ośrodek szkoleniowy SPEED polecam każdemu kto chce nauczyć się jeździć... Kasia Panie Januszu - znalazłam Pana!!! (1) Panie Januszu, w końcu Pana znalazłam. Minęło już trochę czasu odkąd zrobiłam... Anna NAPRAWDE POLECAM! (1) Bardzo Polecam ten ośrodek szkoleniowy, miła atmosfera i ciekawe wykłady, a... Mateusz W. SPEED-tak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) A więc tak:miło i sympatycznie na wykŁadach,jeszcze fajniej na jazdach-Pan... A.D. ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM:)) (1) Otoz...SPEED...jest...po prostu SUPER!!!!!!!!!!!!!!Pan Janusz bardzo bardzo... M super ośrodek;D (1) Od początku nauki w tym ośrodku zauważyłem ze nauki są prowadzone w sposób... Daniel.G Zachęcam i polecam. (1) Serdecznie zapraszam wszystkich do tego ośrodka. Przy obu częściach nauki... Łukaasz NAJLEPRZY INSTRUKTOR (2) Zdałem za pierwszym razem :) Bez stresowo i bardzo profesjonalnie, to jest to... Łukasz.G Zdałam za PIERWSZYM RAZEM!!! (1) Część teoretyczna jak i praktyczna z Panem Januszem na bardzo wysokim... Ania Serdecznie Zapraszam (1) Polecam wszystkim ten ośrodek. Zarówno nauka teorii jak i jazda praktyczna... Sebastian POLECAM WSZYSTKIM ;-] (1) Zajęcie teoretyczne jak i jazdy są prowadzone ciekawie i profesjonalnie.... Martyna Paula - opinia (1) Zarowno przygotowanie teoretyczne, jak i praktyczne na bardzo wysokim... Paula Gorąco polecam (1) Profesjonalnie rzeczowe prowadzenie zajęć z teorii i w praktyce. Pan Janusz... Ewa Bardzo przyjemnie ;DD a co za tym idzie profesjonalnie !:D (1) zajecia prowadzone w niezlej atmosferze ;D Pan Janusz swietnie wytlumaczyl... ~Adam ;) Polecam!!!! (1) Zajęcia z teorii i praktyki są prowadzone w pełni profesjonalnie . Instruktor... Sylwek PEŁEN PROFESJONALIZM- NAJLEPSZY INSTRUKTOR!!! (1) Profesjonalnie prowadzone zajęcia z teorii i w praktyce. Pan Janusz Opiela... Asia