OSK Speed

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Gnilna 2

serdecznie polecam (1) Witam, chcialam podzielic sie swoja opinia, i zachecic wszystkich... Asia tylko Mateusz (1) jestem w trakcie szkolenia,instruktor jest spoko, zawsze znajdzie czas ,... nowa POLECAM (1) Chciałabym polecić Wszystkim Ośrodek Nauki Jazdy SPEED. Zajęcia teoretyczne... Aleksandra Ż.
NA MAKSA POLECAM (1) Bardzo profesjonalny instruktor, miła atmosfera podczas jazd, genialne... Marta PETARDA! (1) Miałem jazdy z Panem Januszem, rewelacja! Świetny instruktor i normalny... RUDY Tylko SPEED !!! (1) Uważam, że zarówno zajęcia teoretyczne, jak i praktyczne są bardzo dobrze... Magda . POLECAM ! (1) Uważam, że SPEED jest najlepszą szkołą nauki jazdy w Trójmieście ! Mówię to... Aleksandra POLECAM!!! (1) Z wielką ochotą chciałabym polecić Wszystkim Ośrodek Nauki Jazdy SPEED.... burbi@onet.pl Suuuuuuuuper!! Zdalam za pierwszym razem. (1) Zdalam za pierwszym razem! Jestem bardzo zadowolona, wszytskim innym polecam... Dominika POLECAM ! (1) Świetne wykłady i jazdy. Bardzo dobra atmosfera co ułatwia nauke. Polecam... Ania POLECAM!! (1) NAPRAWDĘ POLECAM!! WYKŁADY Z PANEM JANUSZEM BARDZO DOBRZE WYTŁUMACZONE A... AGNIESZKA Witam !!! (1) Rzadko zdarza mi się wystawić tak pozytywną ocenę bez cienia krytyki. Godziny... Koli Gorąco polecam !!! (1) Ńajlepsza szkoła jaką można sobie wymarzyć. Bardzo wysoki poziom nauczania... Ania. Polecam !!! (1) Jestem bardzo zadowolona z tej szkoły.Wykłady prowadzone przez pana Janusza... olisa PRAWO JAZDY ZDANE DZIŚ ZA PIERWSZYM RAZEM :) (1) POLECAM ! POZDROWIENIA DLA ADAMA Z KTÓRYM MIAŁAM JAZDY I DLA PANA JANUSZA... Kamila OSK SPEED is the BEST!!! (1) Skorzystałam z usług OSK Speed, ponieważ poleciła mi go koleżanka a teraz ja... Ala ;) Polecam (1) Pan Janusz Zajefajny wykładowca bardzo dobrze uczy fajna atmosfera no i... Sylweseter Marczyk weronix - opinia (1) Naprawdę warto:) Teoria prowadzona w bardzo przystępny sposób,a praktyka (z... weronix Tylko ze SPEED'em!!! (1) Polecam wszystkim zainteresowanym. Na wykładach z P. Januszem nikt nie będzie... arek Najlepsza szkoła ! (1) Jest pewne, że lepiej nie trafisz. Lepszej szkoły poprostu niema, tu wrzystko... Zizi