OSK Speed

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Gnilna 2

No (1) z*******y ośrodek, piona dla Adama! Wojciech zygmunt Marta - opinia (1) Bardzo polecam OSK SPEED!!! W środę zostałam pełnoprawnym kierowcą :)...... Marta Radek - opinia (1) Rewelacyjny sposób nauczania i obsługi ucznia. A same jazdy to czysta poezja.... Radek
Polecam Wszystkim :) (1) Gorąco polecam wszystkim tą szkołę jazdy. Bardzo kompetentni i w pełnym... Leszek Świetna szkoła, ze świetnymi instruktorami!!! (1) Co tu dużo pisać, ZDECYDOWANIE POLECAM OSK Speed! Teoria przedstawiona w... Świeżo upieczony kierowca Tylko Mateusz :-) (1) Jestem juz po kursie , jezdziłam z Mateuszem i na pewno nie żałuje !!! teraz... wiadomy... Speed speed speed al. Gen Hallera 16/18(budynek ZSBO)!! (1) Zdane za pierwszym razem !!:D Ośrodek jest wspaniały !! Instruktorzy... Patryk od Mateusza :D Polecam !!! (1) Dzięki wam jestem szczęśliwym posiadaczem prawa jazdy .Egzamin zdany za... Ewa POLECAM!!!!!! (1) EGZAMIN ZDANY ZA PIERWSZYM RAZEM!!!! DZIĘKI ADAM ;) monia JANUSZ OPIELA NALEPSZY INSTRUKTOR !!!! (1) śmiem twierdzić, że Pan JANUSZ jest najlepszym instruktorem w kraju.... sara polecam (1) Pełen profesjonalizm. Miła atmosfera. Gorąco wszystkim polecam:) Najlepszą... Natalia GORĄCO POLECAM W 100% !!! (1) Szczerze i gorąco polecam wszystkim ten ośrodek. Precyzja, rzetelność,... Agnieszka (od Konrada) POLECAM W 100% (1) Szkoła godna polecenia, indywidualne podejscie do kursanta mysle ze... Izabela B. Polecam :) (1) Wykłady prowadzone w profesjonalny sposób oraz bardzo ciekawie. Jazdę miałam... Ola Polecam! (1) Korzystałem z usług OSK Speed (dodatkowe godziny po tragicznie... Kursant POLECAM WSZYSTKIM (1) Wykupione godziny w tym ośrodku, były czymś w 100% trafionym.Jeżdziłam pod... zadowolony klient Prawko w kieszeni dzięki Mateusz:) (1) Ośrodek jest świetny , mój instruktor Mateusz zawsze cierpliwy , dowcipny a... Mika Rewelacja (1) Polecam ośrodek speed szczególnie Mateusza F. Miesiąc temu nie wiedziałam... Iwona REWELKA (1) SPEED polecam wszystkim optymistom i pesymistom, z doświadczeniem lub bez,... ądam TYLKO SPEED (1) Nie jest łatwo wybrać dobry ośrodek nauki jazdy, bowiem jest ich zbyt dużo.... KIEROWCA