OSK Speed

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Gnilna 2

Polecam!! (1) Chcesz zdać egzamin? Tutaj masz to jak w banku! Jazdy były świetne, teoria... Damian Koszewski Zdecydowanie POLECAM ! (1) Prawko zdane za pierwszym razem.To wszystko zasługa Pana Adama. Pozdrawiam. Patryk Zdecydowanie tak!!! (1) Szczerze polecam szkołę "Speed". Dobre przygotowanie teoretyczne (bardzo... Adrian Lis
O.S.K. SPEED (1) Pozdrowienia dla Pana Janusza.. Najlepszy Szef Na Świecie... to po pierwsze,... Madzia Wiesz, co to znaczy "SPEED"? :-) (1) SPEED = S jak szybko, P jak punktualnie, E jak energicznie, E jak... Agata ZASTANÓW SIĘ... (1) Jeśli szukasz OSK dobrze się zastanów. Nie polecam SPEED tym, którzy: -... Ala Wielkie dzięki Panie Janku (1) Dziękuje za okazane zrozumienie i cierpliwość, i za to że mogę wyjechać już... madzia Bardzo wielkie DZIĘKUJĘ!!!! POLECAM :) (1) Jestem absolwentką Szkoły Jazdy SPEED, zdałam za pierwszym razem, cóż pisać... jogi Brawo. (1) Wszystko na najwyższym poziomie,zdane za pierwszym razem. Wielkie dzięki... Dorota polecam :) (1) Serdecznie polecam ten ośrodek ;-) a w szczególności pana Mateusza - bardzo... Michał TYLKO SPEED (1) SPEED to ośrodek dość "młody" na trójmiejskim rynku. Jednak połączenie... Gosia Szok !!! (1) Parę godzin dodatkowych z panem Jankiem i egzamin zdany. Wielkie dzięki Gosia. Gosia Joanna O. - opinia (1) Polecam wszystkim OSK Speed, ponieważ w bezstresowy i profesjonalny sposób... Joanna O. Polecam :) (1) Polecam OSK Speed, bardzo profesjonalny kurs, teoria przeprowadzana w bardzo... Maciek POLECAM SPEED :) (1) Polecam SPEED, a szczególnie jazdy z Arturem :) rewelacyjna atmosfera i... Martyna Polecam! (1) Bardzo dobry i profesjonalny ośrodek. Szczerze polecam! Miałam okazję i... justyna Wielkie dzięki. (1) Prawko zdane za pierwszym razem.To wszystko zasługa OSK SPEED. Pozdrawiam. D... Polecam !!! Zdałam za pierwszym razem. (1) Panie Januszu chciałam Panu serdecznie podziękować za zaangażowanie i... Ewa Super!!!!! :) (1) Gorąco polecam ośrodek szkolenia SPEED!!!Profesjonalne wyposażenie... Młoda Super! (1) Nie ma to jak z rana iść na jazdy do Pana Jan(k)a. OSK SPEED ulicami miasta... Magda