Rodzice Milenki - ocena (1) Przedszkole Edu-Zielony Zakątek to naprawdę wspaniałe miejsce. Jesteśmy... Rodzice Milenki Kasia - ocena (1) Perfekcjonizm w każdym calu. Decydując się na współpracę z Asią masz... Kasia Marcin Sz - ocena (1) Pan Heller świetnie poprowadził całą transakcję i jasno tłumaczył każdy krok;... Marcin Sz
Kasia - ocena (1) Super DJ na wesele, jesteśmy bardzo zadowoleni jako para młoda, goście... Kasia EK - ocena (2) Polecam: sprawnie inprofesjonalnie EK Agnieszka - ocena (1) oszczędność czasu i nerwów polecam! Agnieszka Roman - ocena (1) Wynajęliśmy na urodziny znajomego limuzynę z objazdem po mieście. Bawiliśmy... Roman Bartosz - ocena (1) Świetni fachowcy, naprawa szkody przebiegła sprawnie, samochód po naprawie... Bartosz Julia - ocena (1) Bus który został nam wynajęty był busem na którego się umawialiśmy. Tyle ile... Julia Ewelina - ocena (1) Najwyższy poziom. Ewelina Tomasz S - ocena (2) Mega zadowolony z usług firmy Agb , fachowo ,czysto ,szybko I cena bardzo... Tomasz S Patrycja - ocena (1) Bardzo polecam współpracę z Artflat, a szczególnie z Panią Patrycją Barczyk.... Patrycja Małgorzata - ocena (2) Polecam. Profesjonalne podejście. Najlepsze miejsce aby zadbać o uśmiech. Małgorzata Angelina - ocena (2) Jestem bardzo zadowolona z tej szkoły . Bardzo polecam jazdy z Panem Piotrem. Angelina Marek - ocena (1) Dziś Panowie przenieśli drzewo o wadze 260 kg po wąskieĵ ścieżce obsadzonej... Marek Aleksandra - ocena (1) Byłam na warsztatach z toczenia na kole i muszę przyznać, że moje oczekiwania... Aleksandra Katarzyna Krakowska - ocena (1) Wyjątkowa obsługa w perfumerii. Kultura i profesjonalizm. Pani Asia zawsze... Katarzyna Krakowska Artur - ocena (1) Kierowca pojawił się punktualnie, autokar wygodny, dużo miejsca na nogi,... Artur Jacek Błażek - ocena (1) Super dr Lorenc i prof Michalska Jacek Błażek ja ja - ocena (1) Z ogromną przyjemnością wystawiamy opinię firmie. W swoim życiu przerobiłem... ja ja