Ewa - ocena (1) Smaczne i pięknie wykonane torty na Chrzest i Komunię Ewa Ewa - ocena (1) Podoba mi się holistyczne podejscie do pacjenta,miejsce gdzie pracuje wielu... Ewa Ewa - ocena (1) Profesjonalne podejscie,super dobrane zabuegi do moich potrzeb,polecam Ewa
Elżbieta Burczyk - ocena (1) Bardzo profesjonalna firma!zlecenie zostało wykonane perfekcyjnie z dbałością... Elżbieta Burczyk Gaudenty - ocena (2) Od pierwszego kontaktu firma budzi zaufanie - profesjonalizm, szybkość... Gaudenty Michał - ocena (1) Miałem okazję rozpocząć swoją przygodę ze strzelectwem właśnie tutaj i nie... Michał I. Rokicka - ocena (1) Schludny i nowoczesny salon, duży plus za wygodną windę. Obsługa bardzo miła.... I. Rokicka Paulina - ocena (1) Byłam na zabiegu zamykania naczynek na twarzy i jestem bardzo zadowolona... Paulina Ada - ocena (1) Minęło już trochę czasu od rytuału na miłość i dopiero z perspektywy widzę,... Ada Przemek - ocena (1) Polecam! Już dwukrotnie sprawdzona firma! Przemek Sylwia - ocena (1) Do Pani Mecenas trafiłam z polecenia i nie zawiodłam się. Pełen... Sylwia Zofia Wieremjewicz - ocena (1) o.porto pastelaria w Gdańsku to urokliwe miejsce, które przenosi gości w... Zofia Wieremjewicz Piotr - ocena (1) Najlepsze pieczywo w Trójmieście. Kto nie był niech żałuje. Piotr Nikodem_Cz - ocena (2) Ten działający od ponad 40 lat warsztat samochodowy ma swój urok i fach.... Nikodem_Cz Kacper - ocena (2) Polecam. Wszystko ok Kacper Wioletta - ocena (1) Ciepły, uprzejmy człowiek. Nie tylko naprawił awarię, ale też sprawdził inne... Wioletta Kacper - ocena (1) Najlepsi w trójmieście! Kacper Kacper - ocena (1) Polecam. Bardzo wszystko ok Kacper Sylvia - ocena (1) Moja ulubiona klinika z odwiedzanych do tej pory, doktor Igor to prawdziwy... Sylvia Rafał B. - ocena (1) Gorąco polecam biuro Freedom za prefesjonalną obsługę oraz indywidualne... Rafał B.