Anna - opinia (2) Transakcja zakończona pozytywnie, dzięki miłej współpracy z Panem Dariuszem... Anna Natalia - opinia (2) Serdecznie polecam a zwłaszcza Pana Dariusza Buczka Natalia Żaneta - opinia (2) Serdecznie polecam Pana Dariusza Buczek, zawsze chętnie odpowiada na... Żaneta
Andrzej - opinia (2) Pan Dariusz Buczek jest osobą otwartą, elastyczną i dyspozycyjną, ze wzorową... Andrzej Marta - opinia (2) Polecam z całego serca biuro Dariusza Buczka!! Marta Piotr Dzwonkowski - opinia (2) Polecam... Zwłaszcza pana Dariusza Buczek. Piotr Dzwonkowski Mateusz - opinia (2) Niebywale profesjonalne podejście do klienta. Na szczególne słowa uznania... Mateusz Zadowolony Klient - opinia (2) Ogrom pracy włożony w sprzedaż nieruchomości przez Pana Dariusza Buczka... Zadowolony Klient Andrzej - opinia (2) Serdecznie polecam współpracę z Biurem Tyszkiewicz Nieruchomości w Gdyni.... Andrzej Alicja - opinia (2) Z całego serca polecam współprace z Panem Dariuszem Buczek, odpowiednia osoba... Alicja Bogdan Z. - opinia (2) Zazwyczaj nie umieszczam opinii w internecie, ale chociaż tak się Pani... Bogdan Z. Robert - opinia (2) Z całego serca polecam Panią Mariannę Boczko. Posiadamy kilka mieszkań w... Robert Aga - opinia (2) Jestem bardzo zadowolona z usług firmy! Polecam z całego serca w... Aga Tomasz - opinia (2) Polecam biuro Tyszkiewicz, a zwłaszcza Panią Sandrę Kukowską, która tym razem... Tomasz Zofia I. - opinia (2) Jestem mega zadowolona z pomocy i wsparcia jakie udzieliła mi Pani Magdalena... Zofia I. Jacek Gniot - opinia (2) Wspaniała i fachowa obsługa klienta przez agentkę z tego biura Iwonę Gościnną Jacek Gniot Wojtek - opinia (2) Pełen profesjonalizm, super obsluga Wojtek Hana - opinia (2) Pierwszy raz spotkałam się z tak miłą i fachową opieką nad klientem.... Hana Anna - opinia (2) Serdecznie polecam! Świetna obsługa klienta, rzeczowa, merytoryczna i miła. Anna Ssss - opinia (2) Profesjonalne, a zarazem bezpośrednie i indywidualne podejście do klienta.... Ssss