Jestem zadowolona - polecam :) (3) Jestem "świeżą" absolwentką WSTiH (licencjat stacjonarne) i jestem... Aga ok (1) Uważam, że Wyższa Szkoła Turystyki i Hotelarstwa w Gdańsku jest bardzo na... Magda WsTIH - gastronomia i dietetyka (4) Mam zamiar wybrać sie na ten kierunek do tej uczelni. Czy mogłby mi ktoś... Czekoladka
Praktyki - jak to z nimi jest? (2) Mam pytanie do osób studiujacych na WSTiH. Chciałbym się wybrac do tej szkoły... Smerf polecam dla wiedzących czego chcą... (1) Co do możliwości uzyskania pracy po ukończeniu WSTiH to sprawa jest otwarta.... absolwent kramla - opinia (1) to jest najgorsza szkoła jaką kiedykolwiek widziałam nie można po niej... kramla Komedia (1) Ta uczelnia jest jednym wielkim znakiem zapytania. W dziekanacie kobiety nic... Dariusz byly wstih Rachunkowość (2) kto ma rozwiązany zbiór zadań z rachunkowości wojciecha Nastaja. pilnie... sylwiunia127@wp.pl aleks - opinia (1) Jestem studentką tej uczelni i mam dość słuchania tych bzdurnych opinii.Kadra... aleks OK ! (1) Jestem absolwentką tej uczelni i bardzo miło wspominam 3 lata nauki. Uważam,... Emilia jak się nie podoba to odejdzcie... (2) jestem studentką zarówno UG(dzienne studia) jak i WSTiH... poziom jest ok -... r pomóżcie...... (2) witam wszystkich... mogłby ktos opowiedzieć o tej szkole ze wszystkimi... przyszły student NIE WIEM CZY WYBRAĆ TĄ SZKOŁE CZY STUDIA W SOPOCIE?? (2) Witam wszystkich!! Nie jestem z trojmiasta wiec nie bardzo orientuje... PROśBA O INFORMACJE (2) OD PAżDZIERNIKA ROZPOCZYNAM STUDIA ZAOCZNE A INTERESUJE MNIE PEWNA... XXX WSTiH Gdańsk (3) witam mam pytanie czy ktos moze rozpoczyna MU? ja tak mam zaliczyc po 1sem 3... bastet84 Wstih (1) Witam Serdecznie, Bardzo miło wspominam 5 lat spędzonych w tej szkole,... Krysia WSTiH W Gdańsku..EGZAMINY? (68) Hej wsyztskim. Jestem na pierwszym roku na zaocznych,zbliza sie sesja..Ehh... Natalkia Pytanie... (1) Zostało wcześniej wspomniane, że można zanim otrzyma się świadectwo... daga Moja opinia (1) Cześć wszystkim. Skończyłem WSTIH ponad miesiąc temu. Bardzo dobrze oceniam... S I odradzam (1) pominę rozległą epopeje o tym ze ta szkoła nie uczy niczego i to strata... Jast