worki próżniowe

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Czy używacie worków próżniowych?
Jeśli tak, to jakie polecacie?
potrzebowałabym duże wiszące na kurtki oraz takie do szafy, by pochować czapki, szaliki itp.

Czy bardzo gniotą sie rzeczy w tych workach?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: worki próżniowe

ja używam, przetestowałam już różne i powiem uczciwie, że jak dotąd najlepiej sprawdzają mi się worki z Netto zarówno te wiszące jak i zwykłe. Nie wkładam w nie wszystkich rzeczy, niektóre kurtki boję się w nie włożyć, takich których potem rozprasować się nie da (wolę nie ryzykować). A tak to trzymam w nich pościele, kołdry, koce, których nie używa się na co dzień i jest ok.

ja kupiłam na allegro jakieś chińskie i są ok :D pół roku już z nich korzystam, ostatnio poduszki i koce wyciągałam:D tych wiszących jeszcze nie testowałam, czekam na "po zimie" by grube kurtki pochować :D

jeśli będziesz zainteresowana to poszukam u kogo kupiłam swoje :)

gdybyś mogła poszukać @słoneczko1985 to byłabym wdzięczna:))

ja najbardziej chciałabym właśnie kurtki po zimie pochować, ale boję sie, ze sie wygniota jak psu z gardła.....

co innego koc, kołdra czy poduszka.....

Też mam jakieś chińskie wkładane do szafy i wiszące kupowałam w sklepach typu 5 zł ,10 zł za worek -duży , worki są super ubrania trzeba dobrze rozwiesić i nie za dużo bo wieszaki nie wytrzymują ale też jak jest więcej to bardziej się gniotą .
.Zimowe mam po dwie grubsze kurtki w jednym worku ,cieńszych mam trochę napakowanych chyba z 4.
Wcale nie są takie pogniecione a jak już to po spuszczeniu powietrza szybko dochodzą do siebie ,mam też z Tesco wkładane do szafy do bani kompletnie bo powietrze nich schodzi po paru godzinach .

worki są niezle wlasnie do zamiany rzeczy na różne pory roku. z polskich nie wiem jakie- czasem sa oferty na grouponie, bo kupuje w uk w poundlandzie. zwykle 70x80 albo 60x100 jedna sztuka właśnie za funta

Ale się naszukałam :/ i nie znalazłam, ale dobrze że mi się przypomniało że jakiś czas temu koleżance pisałam u kogo zamawiałam i dałem Jej linka do tej dziewczyny :) Proszę:
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=12377334

Inne tematy z forum

Płaczące dziecko a sąsiedzi (71 odpowiedzi)

Witajcie, piszę bo mam ogromny dylemat i ciekawa jestem, czy ktoś może sobie z czymś podobnym...

CET na Kowalach - proszę o opinie (110 odpowiedzi)

Czy któreś dziecko chodzi do tego przedszkola albo do szkoły? jakie są Wasze opinie o tej placówce?

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (139 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....