zabudowa szafy/garderoby - jaka alternatywa dla Komandora?

Temat dostępny też na forum: Usługi i wykonawcy
Witam, czy możecie polecić jakąś sprawdzoną firmę lub osobę zajmującą się zabudową szaf na wymiar?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: zabudowa szafy/garderoby - jaka alternatywa dla Komandora?

Hej

Ja ostatnio robiłem garderobę i dwie szafy do przedpokoju w http://www.indecotrojmiasto.pl/. Powiem Ci szczerze, że jestem naprawdę zadowolony(jak narazie). Montaż całkiem sprawnie przeszedł, materiały wydają się być solidne (czas pokaże). Polecam Ci brać na profilach aluminiowych - fakt są droższe ale naprawdę warto dopłacić.

Pozdrawiam

ja też jestem zadowolona z indeco, miałam do czynienia ze stolarzami różnymi i sposób załatwienia sprawy/jakość/cena mnie bardzo satysfakcjonują. Zresztą projekt jest za darmo, wycena także, nie szkodzi ich zaprosić na pomiar, bez żadnych zobowiązań.

jeżeli sprawdzoną to polecam Fawre. Jestem ich fanem na facebooku i dziś nawet widziałem że mają jakieś nowe promocje na meble.. mi się niestety nie udało z promocjami ;/ jeżeli chodzi o szafę to nie mam zastrzeżeń.. tak jak kolega polecam aluminium, trochę droższe ale myślę że warto.

Wciąż mają fajne promocje, warto skorzystać :)

Wiesz gdybym nie użytkował komandora to pomyślałbym że nie odpowiada tobie jakość.
Znam szafy typu Senator indeco i komandor. I w mojej subiektywnej ocenie:
Indeco tania marka dobra to wynajmowanych mieszkań gdzie zazwyczaj często trzeba naprawiać lub wymieniać meble.
Senator dobra jakościowo za niemożliwe pieniądze która w kategorii jakość/cena daje 1 w skali od 1-10.
A akurat komandora mogę śmiało polecić w wersji z aluminium. Trwałość trwałość i brak problemów na lata!
Prędzej wam się znudzi niz rozsypie. Dodatkowo dają dożywotnia gwarancje na rolki a gdybyście zarzyczyli sobie dodatkowego wyposażenia po pewnym czasie to nadal mają okleiny i okucia w tej samej palecie bo ich nie zmieniają jak rękawiczki.
Do tego wszystko na czas a ewentualne opóźnienia (15minut) uzgadniają telefonicznie w przeciwieństwie np do Senatora gdzie sami będziecie dzwonići pytać i dzwonić i pytać a na koniec dostaniecie półki w innej okleinie. Do tego gdy zechcecie dokupić coś po roku bo się zniszczy czy będzie potrzebne to się okarze ze zmienili dostawcę półfabrykatów i okleiny są podobne a okuć niema i nie będzie.
Co do indeco to jak się wam dzieciaki podczas zabawy w niej zatną to bez siekiery nie podchodź.

witam to kilka fotek z moich realizacji http://ogloszenia.trojmiasto.pl/meble/szafy-ogl4543014.html zapewniam dokładność i porządny osprzęt żadna chińszczyzna tel. 505 669 355 pozdrawiam

co do firm typu komandor czy indeco nie powiem nic złego tylko ceny nie są zbyt niskie .
Gdy ja nie dawno stawiałam szafę pod wymiar skontaktowałam sie z kilkoma firmami oraz fachowcami. Ostatecznie koleżanka poleciła mi Pana Łukasza który wykonał tę zabudowę koło tys złoty taniej

TEL. DO PANA ŁUKASZA 510 759002

co do cen zależy, o którym indeco piszesz.
Bo to nie jest jedna firma.

Wpadnij do mnie lub napisz na meila.
Specjalizuję się przebijaniu ofert konkurencji, jeśli przebiję wycenę konkurencji, dodatkowo dorzucam odpowiedni rabat.

Zapraszamy:

stoisko Indeco, CH Tesco Gdańsk Chełm, Cienista 30

lub mailowo: chelm@indecotrojmiasto.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Stół + krzesła - gdzie najtaniej? (55 odpowiedzi)

Gdzie najtaniej kupię zestaw stół +6 krzeseł,może któraś z was wie coś na temat?

Aranżacja wnętrz/ wyposażenie (35 odpowiedzi)

Niebawem wraz z moim narzeczonym w końcu przeprowadzamy się do nowego mieszkania. Póki co panele...

Wyposażenie restauracji (65 odpowiedzi)

Przymierzamy się do otwarcia nowego lokalu - restauracji. Lokal już jest, zaplecze kuchenne ok...