W piątek, 1 kwietnia, zapraszamy Was na wyjątkową KOLACJĘ DEGUSTACYJNĄ w wiosennym wydaniu do restauracji Hotelu Kozi Gród w Pomlewie.
W kuchni połączą siły dwoje wyjątkowych talentów kulinarnych:
- Alex Korniichuk - Szef Gastronomii Hotelu Kozi Gród****, pasjonat dziczyzny oraz kuchni azjatyckiej;
- Sławomir Miotk - Szef z 25 letnim doświadczeniem w gastronomii, specjalizujący się w kuchni regionalnej Kaszub.
Co dla Was przygotujemy:6 dań w kolorowo-wiosennej odsłonie w wykonaniu 2 wybitnych Szefów Kuchni.
W tym:- przystawka
- zupa
- danie mięsne
- danie rybne
- danie vege
- deser
Umilimy Wam wieczór kieliszkiem wina do przystawki oraz kieliszkiem domowej koziogrodzkiej nalewki na trawienie do podkręcenia smaku deseru.
Dla koneserów win przygotowaliśmy specjalne -
20% rabatu na całą kartę win!Pełne MENU opublikujemy już wkrótce.
Rezerwacja stolika:+48 601 610 453 recepcja@kozigrod.pl
Dla uczestników kolacji degustacyjnej przygotowaliśmy specjalną ZNIŻKĘ:NOCLEG 1-2.04.22 dla 2 osób ze śniadaniem i korzystaniem z Centrum Rekreacji (basen, jacuzzi) w promocyjnej cenie 390 zł zamiast 455 zł!