stat
Impreza już się odbyła

Wiosna na talerzu! kolacja degustacyjna

W piątek, 1 kwietnia, zapraszamy Was na wyjątkową KOLACJĘ DEGUSTACYJNĄ w wiosennym wydaniu do restauracji Hotelu Kozi Gród w Pomlewie. 

paź 5

sobota, g. 11:00

bilety 440 zł
paź 10

czwartek

Trójmiasto
bilety 399 zł
W kuchni połączą siły dwoje wyjątkowych talentów kulinarnych:
- Alex Korniichuk
- Szef Gastronomii Hotelu Kozi Gród****, pasjonat dziczyzny oraz kuchni azjatyckiej;
- Sławomir Miotk - Szef z 25 letnim doświadczeniem w gastronomii, specjalizujący się w kuchni regionalnej Kaszub.

Co dla Was przygotujemy:
6 dań w kolorowo-wiosennej odsłonie  w wykonaniu 2 wybitnych Szefów Kuchni.
W tym:
- przystawka
- zupa
- danie mięsne
- danie rybne
- danie vege
- deser

Umilimy Wam wieczór kieliszkiem wina do przystawki oraz kieliszkiem domowej koziogrodzkiej nalewki na trawienie do podkręcenia smaku deseru.

Dla koneserów win przygotowaliśmy specjalne - 20% rabatu na całą kartę win!

Pełne MENU opublikujemy już wkrótce.

Rezerwacja stolika:
+48 601 610 453 recepcja@kozigrod.pl

Dla uczestników kolacji degustacyjnej przygotowaliśmy specjalną ZNIŻKĘ:
NOCLEG 1-2.04.22 dla 2 osób ze śniadaniem i korzystaniem z Centrum Rekreacji (basen, jacuzzi) w promocyjnej cenie 390 zł zamiast 455 zł!

Informacja o biletach

  • Bilet normalny
    190 zł
Koszt kolacji degustacyjnej to 190 zł / osobę.

Rezerwacja stolika:
+48 601 610 453
recepcja@kozigrod.pl