PiotrB - opinia (1) Odwiedzam Doktora Laskowskiego od 9-ciu lat, od czasu operacji wszczepienia... PiotrB Profesjonalista (1) Podziękowania dla wspaniałego profesjonalisty Dr Macieja Laskowskiego! Mam... Mieczysław P. Solidny fachowiec (1) Do doktora Laskowskiego udałem się po blisko rocznym zmaganiem z bólem okolic... Maciej M.
Chciałbym ostrzec wszystkich, którzy chcą skorzystać z usług tego ortopedy... (6) w gdańskiej przychodni 'wałowa', tak jak ja półtora roku temu. Niestety... poszkodowany. Bardzo dobry lekarz (1) W marcu tego roku doznałam urazu stawu kolanowego. Po wizycie u dr... Maria zespół kanału nadgarstka (1) Zabieg odbarczenia nerwu pośrodkowego,oraz uwolnienie ściegien APL i EPB... Marcin Polecam (1) Z powodu silnego bólu kolana udałem się na ul.Wałową do Dr Laskowskiego. Tam... Jan Piątek NAPRAWDE SZCZERZE POLECAM (1) ZABIEG W PAZDZIERNIKU 2010r POWIEM TAK, TO NIE BYL MOJ PIERWSZY KONTAKT Z... KRZYSZTOF M. Podziękowania (2) Dr Maciej Laskowski wraz ze swoim zespołem przeprowadzili u mnie zabieg... Gabriela Kaczmarczyk Polecam (1) Polecam za fachowośc, trafną diagnozę i konkretność. Piotr rzeczowy profesjonalista - polecam (1) O panu doktorze dowiedziałam się przypadkowo, nic wcześniej o nim nie... Zadowolony Podziękowania z wyrazami szacunku (1) Dziękuję Panu Maciejowi za ludzkie podejście do pacjenta i pomoc wykonaniu... Marcin Trocek Karolina Bugajska - opinia (1) Bardzo dziękuję Panu dr.M.Laskowskiemu za moje leczenie ,dzięki któremu... Karolina Bugajska Podziękowania (1) Chcę podziękować doktorowi Laskowskiemu i Czerwińskiemu za przeprowadzenie... Elżbieta Stafin prawe kolano po uczestniczeniu w stłuczce autem (1) rozpoznanie (w skrócie): skręcenie stawu kolanowego+częściowe uszkodzenie... mariusz.zdzieszyński Paweł Pazera - opinia (1) We wrześniu dr. Laskowski wykonał mi zabieg polegający na rekonstrukcji nerwu... Paweł Pazera GORĄCO POLECAM!!!! (1) Codziennie dziękuję Bogu, że na mojej drodze życia w chwili gdy musiałam... Ewa GORĄCO POLECAM (1) Bardzo dziękuje panu dr M. Laskowskiemu za leczenie mojej mamy Która trafiła... Andrzej Żuraw GORĄCO POLECAM !!!!!! (1) Od czerwca br. roku jestem pacjentką p. dr Macieja Laskowskiego, u którego... NINA Szybka,trafna diagnoza! (1) Po urazie kolana i wielu nieskutecznych wizytach u ortopedow(pomimo kilku... Ala