Godny polecenia (1) Trafna diagnoza, szybkie i skuteczne leczenie, przyzwoite ceny. Znakomity... Mateusz Modrzewski Po urazie kręgosłupa (1) Po wypadku (upadek z drabiny) przewieziony zostałem do szpitala wojewódzkiego... Wojciech TOMCZAK Polecam!!! (1) Trafna diagnoza, szybkie i skuteczne leczenie, przyzwoite ceny. Znakomity... Anna
Kompetentny lekarz (1) Skorzystałem z wizyty domowej aby upewnić się czy czekający mnie zabieg... Karol Wójcik Kręgosłup (1) Ból dokuczał mi każdego dnia... towarzyszył przy wstawaniu z łóżka, podczas... K.P. Swietny lekarz (1) Doktor Laskowski to bardzo dobry specjalista.Precyzyjnie i bardzo szybko... M.N. brak wiedzy (1) byłam z córką na kontroli po złamaniu ręki nie wykonał rtg orzał tylko palce... E.P Polecam serdecznie (1) Jesienią zeszłego roku - endoproteza stawu biodrowego. Operacja została... M.T. Brak wiedzy albo totalna ignorancja ... (1) Byłem u Doktora Laskowskiego wiosną tego roku ze złamaniem kości udowej . Po... zniesmaczony M.C. - opinia (1) Doktor Laskowski jest świetnym lekarzem i jest to opinia bardzo wielu osób, z... M.C. GORąCO POLECAM!!!!!!!!!!!!! (1) Ponad pół roku temu miałam niewielką stłuczkę (niestety tylko z pozoru).... M.K. Godny polecenia lekarz. (1) Rozpoznanie trafne, szybkie decyzje, leczenie dobrane idealnie do urazu. Ceny... B.Sz. Polecam (1) Pare lat temu doznałem kontuzji prawego stawy barkowego. Kilku ortopedów... zadlo102 Polecam! (1) W ubiegłym roku miałem poważny uraz kręgosłupa, który uaktywnił inne... Pikador No raczej nie polecam..... (1) Po wizycie w gabinecie miałem opinie, iż tak naprawde mój uraz to nic takiego... pikuś zadlow - opinia (1) Ja miałem poważny wypadek (przestał istnieć lewy nadgarstek), a dzisiaj 3... zadlow