Osobom ceniącym profesjonalizm (1) Obaj doktorzy - pan Laskowski i pan Czerwiński przeprowadzili bardzo... Justyna rekonstrukcja ACL (1) Chciałabym bardzo podziękować dr Laskowskiemu i dr Czerwińskiemu za świetnie... Agata Lekarz godny zaufania (1) Dr. Laskowski leczył mnie po bardzo ciężkim urazie kręgosłupa. Trafnie ocenił... Michał Z.
PRP (1) Za pomocą metody PRP dr Laskowski skutecznie wyleczył mi uraz stawu... Marek Leczenie złamania ręki u dziecka (1) Dr. Laskowski leczy b.trudne złamanie ręki w łokciu u mojego 14-letniego... Piotr Polecam (1) Rzeczowy i profesjonalny lekarz. Szybko postawił trafną diagnozę, co... Ania znakomity specjalista (1) Bardzo dobry specjalista!!! Już po pierwszej wizycie postawił diagnozę... Teresa rekonstrukcja ACL (1) po raz drugi korzystałem z usług MD Medica, tym razem przeprowadzona została... majkel gorąco polecam (1) Lekarze i obsługa w MD MEDICA to zespół profesjonalistów. W lutym została... darek b Gorąco polecam ! (1) Dr Maciej Laskowski to wspaniały ortopeda-traumatolog. Ma "złote ręce" i... Krzysztof K. Polecam (1) Polecam wszystkim dr Laskowskiego, pełny profesjonalizm, szybka diagnoza a co... Anna Polecam ! (1) Jestem po operacji kolana, wszystko przebiegło bez żadnych komplikacji.... Jarosław Górecki POLECAM POLECAM POLECAM (1) Chciałbym z całego serca podziękować Panu Dr. Maciejowi Laskowskiemu i Panu... Antoni K. oby było więcej takich specjalistów - POLECAM (1) Chciałbym z całego serca podziękować Panu Dr. Maciejowi Laskowskiemu i Panu... Antoni K. POLECAM (2) Witam. Szczerze polecam dr Macieja Laskowskiego. Wiedza medyczna w połączeniu... Jakub Łukasik oby takich więcej (1) jestem po zabiegu na moim kolanku-artroskopia, zabieg wykonywał pan dr M.... andrzej k Profesjonalizm i intuicja (1) Polecam Pana dr Laskowskiego i jednocześnie dziękuję za pełny profesjonalizm,... Kasia Ł. Dziękuję i POLECAM !!!!!!!!!!!! (1) Jestem po operacji kolana, wszystko przebiegło bez żadnych komplikacji.... Wiesław Zdecydowanie polecam! (1) Jestem po urazie kolana. Podwójnym. Najpierw uraz i gips, następnie drugi... K.R. Szczerze polecam (1) Profesjonalne i miłe podejście do pacjenta. Trafna diagnoza i konkretne... Tomek