100% fachowiec (1) W styczniu miałem wypadek samochodowy. Samochód do kasacji, a kręgosłup... Maciej Głouszek SUPER LEKARZ!! POLECAM!! (1) Bardzo dziękuję, za okazałą pomoc w leczeniu stawu kolanowego. Pan doktor... Wioleta Naprawa lokcia (1) Mialem reke co nia moglem karmic wegorze. Dzieki niemu reka ruszam a wegorze... Wojciech Ogrodnik
dziękuję (1) dziękuję za pomoc w wyleczeniu kolana, za miłą i fachową obsługę, za wsparcie... Zofia KOLEJNY ZADOWOLONY KLIENT !!! (1) W czasie biegania uszkodziłem sobie kolano. Zapisałem się na operacje do... Maciej K. Gdańsk Dobry lekarz (1) Bardzo sympatycznie,szybko i sprawnie. Profesjonalne podejście do pacjenta,... anna ol. Leczenie chondromalacji rzepki (1) Bardzo sympatyczny lekarz, przyjazne i przede wszystkim profesjonalne... K.Ogrodnik SWIETNY LEKARZ!! (1) bardzo fajny i rzeczowy lekarz. Doskonaly znawca swojego zawodu. Polecam w 100%. Zuzia Kolejny raz... (1) Kolejny raz dr Laskowski pomógł mojej rodzinie. 4 lata temu "wyprowadził"... Wojciech TOMCZAK nepotrzebny rezonans magnetyczny (1) w październiku 2008 ulegem wypadkowi przy pracy na szczęście w szpitalu... Krzysiek Kontuzja stawu skokowego (1) W wyniku odniesionej na lodowisku kontuzji kostki trafiłam do doktora... Mirosława Czurylik kłopoty z kręgosłupem (1) Dr Macijowi Laskowskiemu za fachową pomoc , opiekę , bezbolesne postawienie... Dorota Dąbrowska opieka po stłuczce (1) po tytułowej stłuczce trafiłam do szpitala na zaspie, gdzie...nie stwierdzono... Marta i MAriusz ZŁAMANY OBOJCZYK Z PRZEMIESZCZENIEM (1) Obojczyk złamałem 14.10.08 .Po dwóch dniach trafiłem do Pana M.Laskowskiego,... Maciej Sz. smerfetka - opinia (1) ogolnie wielki pozytyw, lekarz bardzo mily, zbadal moze nie az tak dokladnie... smerfetka Artroskopia kolana (1) Dziękuję Panu Maciejowi za perfekcyjne podejście do pacjenta i wykonanie... Władysław Kontuzja kolana (1) Po upadku doskiwierał mi okropny ból kolana, który narastał razem z... K.J. Polecam! (1) Bardzo sympatyczny lekarz, z super podejściem do małego dziecka! Do tego... G.P. 2006- kciuk ; 2007-Artroskopia kolana oraz wiązadła (1) Lekarz z powołania. I to w każdym tego słowa znaczeniu. Miałem to szczęście... Artur O. mirosz - opinia (1) Polecam wszystkim,bardzo dobry chirurg,trafilem do Niego po wypadku z... mirosz