czy FN jeszcze w ogóle istnieje??? (1) bo mam wrażenie, że nie... Mirka Żenada (4) W sobotę postanowiłem, z partnerką wypróbować ową naleśnikarnie. Wchodząc do... Fan naleśników (...) coraz gorzej (1) Na poczatku,kiedy nalesnikarnia byla Twisterem,byl ciągly zamet z... gosc
mieszane uczucia (1) ceny przystepne, nalesniki calkiem dobre ale surowki symbolicznie raczej, sos... jasió duzo farszu (1) co do wystroju -bez owacji.ale nalesniki naprawde przyzwoite.sporo... zadowolona miłe zaskoczenie (1) Całkiem przypadkiem trafiłam z narzeczonym do tej naleśnikarni, zachęcił nas... Martyna super, polecam (1) Polecam wszystkim ten lokal. Miłe wnętrze, bardzo miła i przyjazna klientom... ala Justyna - opinia (1) Szczerze i gorąco wszystkim polecam! Jedzenie super, a stosunek wielkości... Justyna rewelacja pod każdym względem ... (1) ... trzeba powiedzieć, bo inaczej nie można ... obsługa mistrzowska - Szef... Rafi a ja polecam tak bardzo jak tylko się da! :) (1) Trafiliśmy tam z koleżanką przez groupera. Szczerze - od lat nie byłem w... Karol Najgorszy lokal w mieście!!! (1) Razem z koleżanką zamówiłyśmy danie obiadowe w tej naleśnikarni pierwszy i... nigdywiecej raczej nie polecam (1) Oczekiwanie na danie ok godziny przy średnim ruchu (oczywiście przy... karola Polecam :) (1) Dziś odwiedziłam ten lokal ze Swoją Rodziną i powiem szczerze, że jestem... Tusia Plus minus (1) Wpadliśmy z żoną na szybki obiad z nadzieją, że pojawiło się nowe ciekawe... fan naleśników Dobre naleśniki w przystępnej cenie (2) Fajne miejsce, dobrze urządzone i zakręcona jak Twister obsługa ;) 50... Andrzej Smacznie (1) Jeśli chodzi o jakośc i smak,to na prawde polecam. Spory wybór smaków,ciasto... P.K totalna pomyłka (1) W końcu postanowiliśmy zajrzeć do owej "naleśnikarni". Zamówiliśmy jedzonko i... magg Fany lokal ale szału nima :) (1) No to od początku. Pani kelnerka miła, uśmiechnięta ale na jedzenie czekałem... MK hm... (1) Do tej pory wszystkim polecałam to miejsce. Po dzisiejszej wizycie raczej... Mirka Oceny twistera sa raczej nieadekawtne dla fabryki nalesnika. (1) Niestety nalesniki obiadowe niezbyt smaczne; troche za suche ciasto, kiepsko... ossi