12 ławek - Teatralny Projekt Hip Hopowy

Opinie do spektaklu: 12 ławek - Teatralny Projekt Hip Hopowy.
Kompilacja kluczowych dla tańca ulicznego zasad freestyle, improwizacja, indywidualny styl, oraz wykreowana forma opracowana w sposób warsztatowy tworzy strukturę ruchu, którą można nazwać Urban Dance z charakterystycznym poszukiwaniem inspiracji w codziennym życiu. 12 Ławek to wykreowany obraz dodatkowo wsparty kostiumami i rozwiązaniami scenicznymi, które wzbogacają taniec nadając mu ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Byłam na tym spektaklu raz ,a widziałam trochę w swoim życiu i uważam że ten był i jest jednym z najlepszych.

mam pytanie! bo nie mieszkam w polsce a mam chec ogladnac ten spektakl nie wiecie gdzie jest dostepny w necie i czy wogole jest dostepny?

wielbiciel

bYlem na tym raz ze szkola i nie ma slow, aby opisac ta sztuke, poprostu xD

Byłem na 12 ławkach we Wrocławiu i powiem "miazga!" Po prostu hip-hop w idealnej formie. Polecam Wszystkim.

KIEDY?!

Błagam jak ktos wie kiedy to prosze piszcie!!

prosze!

Ja również z katowic i nie widziaąłm JESZCZE 12 ławek, ale mam ogromną ochote obejrzec i mam nadzieje, ze kto da znac kiedy i gdzie...miejsce nie ma znaczenia :)

oł jeee

byłam 4 razy to sie nigdy nie znudzi, boski profesjonalny taniec może zagrają na 5-lecie bruku

byłam na tym chyba 4 razy ;DD.... niech jeszcze raz zagrają!

??

Może ktoś z Was wie coś na temat ponownego/nuch występów grupy z 12 ławek ?/ Bardz chiałabym to zobaczyć jeszcez raz, takich emocji w życiu nie przeżyłam. Prosze niech jesczez raz zagrają!!

kiedy powtórka??

czekam az znowu 12 lawek ruszyw trase...mam nadzieje ze tak sie stanie i to calkiem szybko!! wszyscy co tu pisza napewno by to zobaczyli jeszcze raz!! moze ktos mnie i innych poslucha i znowu 12 ławek bedzie wymiatac

yo, yo ;)

kazdy z nas poszedl w swoja strone, ale wspomnienia zostaja...
ja obecnie wyjechalem szukac przygody do LONDYNu ale...;)
a MARIKA dwa tygodnie temu tu byla i nadal wymiata...
papa

Gdzie można ściągnąć klip z tego?

Chcę ten klip z powodu BeatBoxu TikTaka :D

byłam bo warto

kocham taniec od dawna i pasjonują mnie takie przedsięwzięcia w Polsce. ten projekt przeszedł moje najśmielszen oczekiwania!!! tyle emocji wyrażonych tancem i śpiewem!!! sama myślałam że eksploduję podczas spektaklu!!! szok , ale jak pozytywny!!! takie indywidualne talenty!!! widać ciężką wieloletnią pracę i treningi poszczególnych osób!!! jestem pod wrażeniem!!! Marika- co za głos-genialny!!! podziwiam!!! naprawdę ogromne talenty!!! podziwiam!!! widziałam to chyba rok temu a emocje trzymają mnie do dziś!!! poza tym zmobilizowało mnie to również do ciężkiej pracy nad sobę!!! może i na Ciebie to tak dobrze wpłynie !!! sprawdź to!!! warto!!!

...

raczej juz nie bedzie, chyba ostatni raz gralismy przed wakacjami;/

12 ławek

Kiedy znowu będzie mozna zobaczyć ławki?

12 ławek

pozdrowienia od Cortesa i Oli :)

do patrysi i obserwatorki

popieram obserwatorke...sam bylem widzałem i mam podobne odczucia co do spektaklu-poraziło mnie!!ale jak widac ty patrysiu teraz starasz sie wybronic..bo poprostu jestes młoda i zachwycasz sie chłopaczkami..wiem bo widziałem to akurat...w teatrze...no i spoko rozumiem to..podrosniesz jeszcze to sama zrozumiesz!pozdro dla wszytkich zajawkowiczów!

:D:D:D:D:D:D

Poprostu zajefajny. Bardzo mi sie podobalo, super muzyka i super taniec !!!

:*

obserwatorka...
moze myslisz ze tylko na to patrzalam ale sie bardzo myslisz!!!!!!!!!
Patrzalam na kazdy ich ruch i wogole
pozatym ze sa przystojni i wogole to niezle WSZYSCY tanczyli mowiac o Rodzinie,Prawdzie, Miłosci itd.
A pozatym nikt nie prosil ciebie bys skometowala moja opinie!!!
Sama zastanow sie co piszesz!!
Ja napisalam swoje wrazenia!!
wiec sie *********

12ławek

12ławek to przekazanie pewnych najwazniejszych prawd, to zajawka, radość, a nie kolesie na pokaz!!! Ja nie przyszłam do teatru zeby pooglądać ciacha, tylko zeby wynieśc z tego coś mądrego i wyciągnąc pewne wnioski. Coz- niektorzy nawet nie starają sie zrozumieć o co w tym tak naprawdę chodzi, pozdro dla prawdziwych :)

Inne tematy z forum

Próby Józefa K. (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Próby Józefa K. . Teatr Stajnia Pegaza, Gdynia Próby Józefa K. wg...

Avenue Q (26 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Avenue Q . Avenue Q na podstawie oryginalnego pomysłu Roberta Lopeza i...

Folwark zwierzęcy (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Folwark zwierzęcy . "Folwark zwierzęcy" według powieści George'a Orwella....