Najgorsza obsługa z jaką się spotkałam (2) Pan, który odebrał telefon mówił bardzo niewyraźnie wręcz mruczał pod nosem.... Misti zero profesjonalizmu (2) zero zainteresownaia klientem, namawianie na jakies umowy zanim cokowliek... Wodz Wielka kpina (1) Jestem w trakcie poszukiwania mieszkania. Kilkakrotnie mialam przyjemnosc... ania
Zdecydowanie polecam (2) Polecam,Wszystko ok.Nie mam zastrzerzeń.Szukałem kawalerki na... klient żenada (1) opinie, które czytam potwierdzają. zadzwoniłem i usłyszałem jakiegoś pana ,... klient Klientka bardzo niezadowolona (1) Zdecydowanie nie polecam tej agencji. Większość ogłoszeń opisowych,... Kobieta Kupujący (1) Zadzwoniłam w sprawie mieszkania z ogłoszenia w internecie. Nieprzyjemna... Irena ... (2) Z przewinień drobniejszych - akcje typu: proszę się wstrzymać i nie kupować... Joanna Anty-pośrednik (1) Zadzwoniłem, by umówić się na oglądanie 2 mieszkań. Mocno zmęczony życiem pan... Cyryl Jestem zadowolony (1) Duza i znana fima przez rok nie mogła sprzedać mojego mieszkania. Pan z firmy... Jacek Klient - opinia (1) Miła Pani, profesjonalna pomoc, ogólnie jestem zadowolony Klient Kupujący - opinia (1) Zero profesjonalizmu,niemiły,rozmawia z klientem tak jakby w ogóle miał... Kupujący PRL (1) Bareja w czystej postaci. Ignorowanie klienta, postrzeganie go wkategoriach... blitz beznadzieja (1) Niemiły, chamowaty pan właściciel agencji nieruchomości. Zero... Klient Fatalnie! (1) Nigdy nie piszę opinii, ale jestem tak zbulwersowana, że odstępuję od tej... Zbulwersowana Nie polecam tej agencji (1) Zdecydowanie nie polecam tej agencji. Większość ogłoszeń opisowych,... Maciej Kowalski Kupujący (1) Bardzo nieprofesjonalna obsługa, zmuszanie klienta do podpisania dokumentu... Klient