SALON SUPER (1) kosmetyka, obsługa pierwsza klasa... ale fryzjerstwo tam niestety kuleje...... Lola Podziękowania dla Pani Ani W. (1) Serdecznie podziękowania dla Pani Ani W. za profesjonalne podejście do... Zadowolona klientka Polecam wszystkim.!!!!!!!!!!!! (2) Jestem bardzo zadowolona z usług tego salonu ,polecam solarium i fryzjera ,z... ANIA
Salon nastawiony na klientów z promocji (3) Salon nie dba o stałych kilentów , w poszukiwaniu nowych ( co jest rzeczą... była klientka rewelacja!! (1) Byłam na solarium i muszę przyznać, że byłam mile zaskoczona, bardzo miła... kasia POLECAM (1) Polecam zdecydowanie.miło spędziłam czas,skorzystałam z zabiegów... Gośka Katarzyna Ślusarczyk - opinia (1) Bardzo miła i kompetentna obsługa,ogromna wiedza odnośnie zabiegów... Katarzyna Ślusarczyk Zadowolona klientka (1) Wielokrotnie miałam przyjemność skorzystania z z różnych usług min. masażu ,... Gabi Zadowolona klientka:) (1) Korzystam z salonu ABACOSUN od stycznia. Jestem bardzo zadowolona z obsługi i... Asia Gabinet godny polecenia (1) Otrzymalam pakiet uslug w pezencie,jestem mile zaskoczona profesjonalnym... Klientka RZĘSY (1) Smialo moge sie dolaczycz do opini na temet rzes ,ktore zaklada p.BEATA, sa... sandi Przyjemnie i profesjonalnie. (1) Jestem bardzo zadowolona z usług gabinetu.Przemiłe i profesjonalne... Wioletta Bach super!!! polecam (1) Byłam kilka razy w tym salonie i jestem bardzo zadowolona.Ponieważ dziewczyny... Madga SYF (1) Miałam niestety okazję skorzystać z solarium, które było strasznie brudne i... Zniechęcona ABACOSUN GDYNIA - WSPANIAŁE MIEJSCE (1) Naprawdę tak profesjonalnej i mądrej obsługi w żadnym innym salonie w całej... Marianna Janoszy Kasia - opinia (1) Jestem na nie ! Właściciel salonu powinien sie zainteresowac co dzieje sie w... Kasia Męskie strzyżenie (1) Fatalnie. Chyba nowa Pani i chyba pierwszy raz strzygła mężczyznę. Skądinąd... Libero ola - opinia (1) Jestem zadowolona ale drugi raz nie skorzystam. Chyba częściej ja czułam się... ola POLECAM !!!! (1) Obsługa na najwyższym poziomie,miło ,sympatycznie O TO CHODZI... Violetta Maślewska Polecam (1) chociaz korzystalam tylko z zabiegów depilacji woskiem, jestem bardzo... zori