Podziękowania dla Pani Ani W. (1) Serdecznie podziękowania dla Pani Ani W. za profesjonalne podejście do... Zadowolona klientka Polecam wszystkim.!!!!!!!!!!!! (2) Jestem bardzo zadowolona z usług tego salonu ,polecam solarium i fryzjera ,z... ANIA Salon nastawiony na klientów z promocji (3) Salon nie dba o stałych kilentów , w poszukiwaniu nowych ( co jest rzeczą... była klientka
rewelacja!! (1) Byłam na solarium i muszę przyznać, że byłam mile zaskoczona, bardzo miła... kasia POLECAM (1) Polecam zdecydowanie.miło spędziłam czas,skorzystałam z zabiegów... Gośka Katarzyna Ślusarczyk - opinia (1) Bardzo miła i kompetentna obsługa,ogromna wiedza odnośnie zabiegów... Katarzyna Ślusarczyk Zadowolona klientka (1) Wielokrotnie miałam przyjemność skorzystania z z różnych usług min. masażu ,... Gabi Zadowolona klientka:) (1) Korzystam z salonu ABACOSUN od stycznia. Jestem bardzo zadowolona z obsługi i... Asia Gabinet godny polecenia (1) Otrzymalam pakiet uslug w pezencie,jestem mile zaskoczona profesjonalnym... Klientka RZĘSY (1) Smialo moge sie dolaczycz do opini na temet rzes ,ktore zaklada p.BEATA, sa... sandi Przyjemnie i profesjonalnie. (1) Jestem bardzo zadowolona z usług gabinetu.Przemiłe i profesjonalne... Wioletta Bach super!!! polecam (1) Byłam kilka razy w tym salonie i jestem bardzo zadowolona.Ponieważ dziewczyny... Madga SYF (1) Miałam niestety okazję skorzystać z solarium, które było strasznie brudne i... Zniechęcona ABACOSUN GDYNIA - WSPANIAŁE MIEJSCE (1) Naprawdę tak profesjonalnej i mądrej obsługi w żadnym innym salonie w całej... Marianna Janoszy Kasia - opinia (1) Jestem na nie ! Właściciel salonu powinien sie zainteresowac co dzieje sie w... Kasia Męskie strzyżenie (1) Fatalnie. Chyba nowa Pani i chyba pierwszy raz strzygła mężczyznę. Skądinąd... Libero ola - opinia (1) Jestem zadowolona ale drugi raz nie skorzystam. Chyba częściej ja czułam się... ola POLECAM !!!! (1) Obsługa na najwyższym poziomie,miło ,sympatycznie O TO CHODZI... Violetta Maślewska Polecam (1) chociaz korzystalam tylko z zabiegów depilacji woskiem, jestem bardzo... zori STANISŁAWA CZARNOCKA - opinia (1) W dniu 18.06 skrócono zabieg-spózniłam się parę minut poniewaz był... STANISŁAWA CZARNOCKA