kupowanie mieszkania (1) kupowanie mieszkania magdalena lewandowska En Case polecam znajomym w ciemno. (2) O znalezienie mieszkania pod wynajem poprosilem Pawla Podbielskiego z En Casy... Michal POLECAM W 100% !!! (1) Polecam współpracę z Panami z BIG nieruchomości! Szybko, sprawnie i... Karolina
Fajni ludzie (1) Miałam przyjemność najmować z tą Firmą i mili ludzie i obsługa. Polecam innym. Agnieszka Ocena na szóstkę z plusem! (1) Pan Paweł pomógł mi w znalezieniu mojego wymarzonego mieszkania i... Eliza S Bardzo polecam (1) Bardzo polecam współpracę z biurem Pepper House. To najlepsze biuro... Beata Ola - opinia (1) fachowa obsługa, pełen profesjonalizm i 100% zaangażowania ze strony... Ola Magdalena - opinia (3) Polecam współpracę z Panem Rafałem Antoszewskim, który od samego początku... Magdalena Weronika - opinia (3) Świetna firma, zajmująca się klientem w sposób profesjonalny. Jeśli ktoś jest... Weronika Opinia (3) Pan Rafał Antoszewski to uosobienie profesjonalizmu w pełnym tego słowa... Grażyna Ossowska Alicja - opinia (3) W pełni usatysfakcjonowana obslugą, merytoryczne podejście do świdczonych... Alicja Ocena biura nueruchomości (1) Współpraca z Panem Markiem bardzo profesjonalna , nienachalna i bardzo... Anna Polecam! (1) Z BIG Nieruchomości nawiązałam kontakt w celu wynajmu lokalu usługowego pod... Anna Bardzo Bardzo polecam (2) Po mimo tego że handel nieruchomościami w tym czasach nie jest zbyt... Piotr Marta - opinia (1) Alpha Nieruchomości... :) sama pamięć współpracy z tą agencja napawa mnie... Marta Najlepsze biuro nieruchomości w Trójmieście (2) Jak najbardziej polecam wszystkim kupującym jak i sprzedającym to biuro... Tomek Wspaniały pośrednik (1) Tym razem z pozycji kupującego, chciałabym wyrazić opnię o pośredniku, panu... Ania Polecam (1) Dobry kontakt z pracownikami biura, szybka i bezproblemowa obsługa. Mogę... M GORĄCO POLECAM (1) biuro godne polecenia, profesjonalna i miła obsługa, merytoryczne doradztwo,... Piotr Polecam !! (1) Jeżeli szukasz mieszkania i jednocześnie pomocy przy jego zakupie to szczerze... Marcin