Profesjonalnie, szybko i po przystępnej cenie (1) Witam, ostatnio sprzedawałem mieszkanie i przez przypadek trafiłem do Perfect... Dariusz Siuda Polecam :) (1) Serdecznie polecam, pełen profesjonalizm od początku do samego końca można... Katarzyna Rewelacja (1) Rewelacyjna współpraca, dobry kontakt i szybkie załatwienie formalności, brak... Agata J.
Polecam !!! (1) Doskonały kontakt nawet w weekend. Bardzo dobra znajomość rynku, ogromna... Artur sprzedaż i kupno mieszkania (2) Serdecznie polecam nieruchomość Stalko a w szczególności Panią Karolinę ,... Karolina Ogromna pomoc za niewielką opłatę (1) Pośrednik wart ogromnego polecenia, za stosunkowo niewielką prowizję pomoc... AŁP Polecamy:) (1) Uzyskaliśmy bardzo dużą pomoc ze strony firmy Home Brocker. Pracownik miał... K i M Sprzedaz mieszkania (2) Operatywna,konkretna osoba profesjonalnie podchodząc do swoich... Krystyna Profesjonalnie i miło!! (1) Miałem przyjemność w ostatnim czasie sprzedawać dwie nieruchmosci za... Michał Dom Hunter p.Marta (1) Korzystałam z usług agencji nieruchomości Dom Hunter- moim agentem była... Beata Profesjonalizm i rzetelność (1) Chcąc sprzedać mieszkanie rozmawiałem chyba z 15 biurami nieruchomości ale... PG Firma z sensem (1) Wysoki poziom kultury osobistej , interdyscyplinarność, rzetelność. Polecam. T.Wojewódzki Pełen profesjonalizm ! (1) Szczerze polecam biuro nieruchomości Północ i Pana Łukasza Igielskiego.... Agnieszka Jarosław B. - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z pośrednictwa biura Dom Hunter. Szczególne... Jarosław B. Odradzam (2) Chociaż kontakt z pośrednictwem był już jakiś czas temu, to radzę omijać tę... mk Polecam. (1) Jak najbardziej polecam Pepper House. Pełen profesjonalizm. W szczególności... Rafał Polecamy Panią Martę Grzebińską (1) Szczerze możemy polecić współpracę z Panią Marta. Przede wszystkim za super... Karolina i Michał I\\\'m really satisifed with the professional service of HouseTube (1) I was looking for a place to live comfortably and run my one-person company.... Ross Natalia - opinia (1) They helped us to rent an apartment. High professional skills, politeness... Natalia Profesjonalne Doradztwo (1) Polecam Panią Alekasndrę Antonowicz. Pełna profesjonalna prezentacja, która... Robert Szczecin