Alicja - opinia (1) Świetna, bardzo profesjonalna obsługa. Wszystko na czas, cała transakcja... Alicja zakup mieszkania (1) Polecam wszystkim, którzy chcą kupić mieszkanie tak profesjonalnego doradcę... Dagmara Zakup (1) Dzięki firmie Stalko Nieruchomości reprezentowanej przez Pana Daniela stałem... Tomek
Małgorzata - opinia (1) Kupiliśmy mieszkanie przy pomocy HOME BROKERA i na początku mieliśmy dużo... Małgorzata Polecam (1) Zarówno oferta jak i usługa, spełniły moje oczekiwania. Polecam sprzedającym... Monika Polecam (1) Bardzo zaskoczył mnie sposób pracy w firmie Invest House Nieruchomości. W... Marian Bardzo polecam (1) Polecam biuro nieruchomości, które działa w sposób profesjonalny, rzeczowy i... Anna Najlepsze Biuro Nieruchomości w Gdańsku (1) Z Biurem p. Barbary Pawlikowskiej załatwiałem trzecią transakcję. Mogę mówić... Robert Pełna profeska (1) Generalnie nie bloguję i stronię raczej od komentarzy ,ale akurat w przypadku... Grzechfighter Zakup mieszkania (1) bardzo miła i kompetentna obsługa od początku aż po zapisy, pełna dyspozycja... Iwona zakup mieszkania z rynku pierwotnego (1) Polecam Pana Piotra Wierzbowskiego 785 808 414 cecylia Dobra firma (1) Jestem zadowolony z tego pośrednictwa Nieruchomości . Bez utrudnień mimo to,... Grzegorz Profesjonalny doradca Paweł Koronkiewicz (1) Polecam współpracę z biurem Pepper House a w szczególności z Panem Pawłem... Stanislawa Zakup mieszkania (1) Pierwszy raz kupowałam mieszkanie. skorzystałam z pośrednictwa firmy Północ.... Gosia Sprzedaz mieszkania (1) Moja ocena ogolna jest bardzo pozytywna, Pana agenta obsluga i service byla... Beata Ocena posrednictwa sprzedazy (1) Pracownik agencji sprzedazy nieruchomosci Polnoc- Nieruchomosci, Pan Adam... B. T. Najgorsza obsługa z jaką się spotkałam (2) Pan, który odebrał telefon mówił bardzo niewyraźnie wręcz mruczał pod nosem.... Misti Ogromne zadowolenie i pozytywne zaskoczenie (1) Sprzedawałam mieszkanie przez klika miesięcy z dużymi firmami i nic się nie... Zadowolona klientka Podziękowania dla Pani Małgosi (2) Chciałem serdecznie podziękować za fantastyczną obsługę jaką miałem... Piotr Nie polecam (1) Nie polecam ze względu na p. Krzysztofa nie złożył dwóch z trzech wniosków do... klienci