... (1) Pełen profesjonalizm, życzliwość, cierpliwość i doradztwo. Zamieszczane... Alicja Warto! (1) Solidna firma a znam takich mało, szybko,solidnie,zaufaniem i o to chodzi!... Mariola Polecam (1) Profesjonalna i miła obsługa. Mieszkanie znaleźliśmy sami ale potem... Krzysztof
szybko i miło (1) Bardzo polecam agencje Magent. Pani Asia sprawnie i szybko sprzedała moje... P.D. Polecam (1) Lokalne biuro z miłą i profesjonalną obsługą! Kasia Zakup Mieszkania (1) Polecam!!! Zleciłem agencji zakup mieszkania w Trójmieście pod wynajem. W... Jacek POLECAM (1) Długo z mężem szukaliśmy mieszkania i jadąc na kolejne spotkanie z biurem nie... Joanna Biuro XXI wieku. (1) Profesjonalna obsługa, w ofercie home staging, co wyróżnia ofertę na rynku i... Piotr Home Asset_polecam (2) Profesjonalna i rzetelna obsługa. Dzięki pomocy firmy Home Asset szybko i... magda_M Opinia (2) W grudniu 2014 r. , dzięki Pani Dorocie Rainko z biura nieruchomości Home... Sławomira O. Pani Dorota Rainko... (2) ...rzeczowo i kompetentnie zorganizowała sprzedaż mojego mieszkania na... Anna S. Właściwa osoba na właściwym miejscu! (1) Jak już w końcu zaufałam pani Marcie Baczewskiej - Golik z HouseTube... Joanna Gdaniec Biuro godne polecenia! (1) Biuro Odrzywolska&Wójcik polecili mi bliscy znajomi i był to strzał w... Iwona Piszcz Biuro godne polecenia (1) W 100% BIURO GODNE POLECENIA. CALA TRANSAKCJA PRZEBIEGLA SZYBKO I SPRAWNIE.... KASIA/KAMIL Miła i profesjonalna współpraca (1) Kupiliśmy właśnie mieszkanie z oferty Pepperhouse i jesteśmy bardzo... Kasia i Wojtek Ziemann Nieruchomosci (1) musze przyznac , ze atmosfera wspaniala , solidnosc i kompetencja z... Gabriela Pan Łukasz Smukała (2) Każdy kto będzie korzystał usług Pana Łukasza może czuć że powierza kupno/... Jeleniewicz Marek Solidna firma (1) Miałam kontakt z wieloma biurami pośrednictwa ale tak naprawdę zadowolona... Teresa Przemysław Bak - opinia (2) Jako sprzedający dom, zamieściłem ogłoszenie w mediach. Oprócz... Przemysław Bak PEŁEN PROFESJONALIZM (2) Gorąco polecam. Pełen profesjonalizm, szybkość działania i, co najważniejsze,... Katarzyna