Jednym słowem pełen profesjionalizm (2) Dwa miesiące temu zacząłem współpracę z agencją nieruchomości Home Asset w... Piotr Teraz i na zawsze (1) Tak,tak ten nagłówek jest bardzo poważny.Namnożyło się na rynku pośredników... Władek najgorszy pośrednik z jakim się spotkałam (3) oferta miała być przgotowana na spotkanie - nie była. obslugiwal mnie chyba... danka
Zakup mieszkania (1) Serdecznie polecamy współprace z biurem nieruchomości Tyszkiewicz (Gdynia).... Agnieszka i Tomek żenada (2) jak dla mnie żenada, mnie obsługiwał p.maciej - gdy pojawił się problem,... XYZ Polecam (1) Korzystałem z usług firmy EN CASA po raz pierwszy w październiku 2014 r. Jest... Paweł Grajewski Obcy w obcym mieście (1) Obce miasto, szukam mieszkania na wynajem już 3 miesiąc, w końcu znajduję... S. Dariusz - opinia (1) Pełna zaangażowania i fachowych wskazówek obsługa, wsparcie przy... Dariusz Andrzej Kalinowski - opinia (1) Jestem w pełni zadowolony z usług firmy, sprzedałem przez nich kilka... Andrzej Kalinowski Transakcja bez zarzutu (1) Szybka, sprawna obsługa, choć dyskutowaliśmy długo na temat ceny wyjściowej.... Janusz Bardzo Polecam (2) Kiedy zacząłem współpracę z Biurem Home Asset a szczególnie z panią... Bogusław Dobre podejscie (1) choc dosc dlugo czekalam na kupca, to udalo sie spiac, choc transakcja prawie... K.Z. to biuro to jakaś pomyłka (2) Uwaga nie polecam nikomu współpracy z tym"biurem" .Komentarze negatywne jak... Jarek Maria - opinia (1) Już mieszkam na swoim ,pięknie dziekuję Pani Ani. buźka :-) Pozdrawiam całe... Maria profesjonalne biuro pośrednictwa nieruchomości (1) Bardzo polecam biuro Pani Pawlikowskiej. Po negatywnych doświadczeniach z... TT Znakomita wspolpraca i profesjonalny service (1) Znakomity, profesjonalny service w szczegolnosci ze strony agenta Pana Pawla... Adam Polecam (1) Z usług En Casa Trójmiasto skorzystałem przy wynajmie mieszkania w grudniu... Lech Różański Szczerze Polecam (1) Skorzystałam z ich usług miesiąc temu-zdecydowanie polecam . Miła ,uprzejma... Monika SUPER !!! (1) Firmę oceniam jako Super Profesjonalną, oraz Bardzo uczciwą co w dzisiejszych... Andzrej Polecam profesjonaly i sympatyczny zespół (1) Profesjonalne i sympatyczne podejście do klienta, załatwianie wszelkich... Dorota Krzyk-Kidybińska